Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İntihar için çatıya çıktı

ASAYİŞ 08.01.2019 - 14:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3277+ kez okundu.
 

İntihar için çatıya çıktı

Aydın'ın Efeler İlçesi’nde intihar etmek için beş katlı apartmanın çatısına çıkan şahısın, kendisini cep telefonları ile görüntüleyen vatandaşlara “Eğlence çıktı size, keyfiniz güzel vallahi” diye tepki gösterdiği bildirildi.

AYDIN- Olay, Cumhuriyet Mahallesi Vali Konağı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, elindeki bıçakla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi karşısındaki beş katlı bir apartmanın çatı katına çıkan Y.K.’yi gören vatandaşlar hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri önlem alırken, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri de şahsın atlama ihtimali üzerine şişme branda açtı. Elindeki bıçakla çatıda bekleyen Y. K., aşağıda kendisini cep telefonu ile görüntüleyen vatandaşlara “Eğlence çıktı size, keyfiniz güzel vallahi” diye seslendi. Polis ekipleri yarım saat şahsı ikna etmeye çalıştı. Y. K.’nin bir anlık dalgınlığından yararlanan polis, şahsı kolundan tutarak güvenli yere çekti. Polis ekipleri eşliğinde aşağıya indirilen Y.K. gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Y. K., ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.
Aydın'ın Efeler İlçesi’nde intihar etmek için beş katlı apartmanın çatısına çıkan şahısın, kendisini cep telefonları ile görüntüleyen vatandaşlara “Eğlence çıktı size, keyfiniz güzel vallahi” diye tepki gösterdiği bildirildi.

AYDIN- Olay, Cumhuriyet Mahallesi Vali Konağı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, elindeki bıçakla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi karşısındaki beş katlı bir apartmanın çatı katına çıkan Y.K.’yi gören vatandaşlar hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri önlem alırken, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri de şahsın atlama ihtimali üzerine şişme branda açtı. Elindeki bıçakla çatıda bekleyen Y. K., aşağıda kendisini cep telefonu ile görüntüleyen vatandaşlara “Eğlence çıktı size, keyfiniz güzel vallahi” diye seslendi.

Polis ekipleri yarım saat şahsı ikna etmeye çalıştı. Y. K.’nin bir anlık dalgınlığından yararlanan polis, şahsı kolundan tutarak güvenli yere çekti. Polis ekipleri eşliğinde aşağıya indirilen Y.K. gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Y. K., ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.