Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İnsan tacirlerini jandarma yakaladı

ASAYİŞ 08.08.2018 - 12:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3819+ kez okundu.
 

İnsan tacirlerini jandarma yakaladı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş timlerinin, kaçak göçmenleri yasa dışı yollardan yurt dışına kaçırmaya hazırlanan 2 kişiyi yakaladığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince, Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde devriye faaliyetinde esnasında, 48 TE… plakalı bir aracın devriye ekibini fark ederek hızlı bir şekilde kaçması üzerine araç takibe alındı. Yapılan takip ve kovalamaca sonucu araç, Güzelçamlı Mahallesi Serçe Sokak’ta asayiş timlerince yakalanarak durduruldu. Adli makamlardan alınan izin ile araçta yapılan araştırma ve kontrol neticesinde H.B. ve Ü.B. isimli şüphelilerin aracı kullandığı tespit edildi. Araç içerisinde 2 adet tekne motoru 16 adet şambrel 15 adet can yeleği 2 adet akü 15 litre benzin 1 adet matkap 9 metrelik zodyak bot ele geçirildi. Adli makamların talimatı ile H.B. ve Ü.B. isimli şüpheliler gözaltına alındı, ele geçirilen malzemelere el konuldu. Aydın İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, halkın huzur ve mutluluğunu sağlamak maksadıyla, insan tüccarı ölüm makinelerine karşı mücadeleye “Aylan” bebekler ölmesin anlayışı ile faaliyetlere devam edileceği belirtildi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş timlerinin, kaçak göçmenleri yasa dışı yollardan yurt dışına kaçırmaya hazırlanan 2 kişiyi yakaladığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince, Kuşadası ilçesi Güzelçamlı Mahallesi’nde devriye faaliyetinde esnasında, 48 TE… plakalı bir aracın devriye ekibini fark ederek hızlı bir şekilde kaçması üzerine araç takibe alındı.

Yapılan takip ve kovalamaca sonucu araç, Güzelçamlı Mahallesi Serçe Sokak’ta asayiş timlerince yakalanarak durduruldu.

Adli makamlardan alınan izin ile araçta yapılan araştırma ve kontrol neticesinde H.B. ve Ü.B. isimli şüphelilerin aracı kullandığı tespit edildi. Araç içerisinde 2 adet tekne motoru 16 adet şambrel 15 adet can yeleği 2 adet akü 15 litre benzin 1 adet matkap 9 metrelik zodyak bot ele geçirildi.

Adli makamların talimatı ile H.B. ve Ü.B. isimli şüpheliler gözaltına alındı, ele geçirilen malzemelere el konuldu.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, halkın huzur ve mutluluğunu sağlamak maksadıyla, insan tüccarı ölüm makinelerine karşı mücadeleye “Aylan” bebekler ölmesin anlayışı ile faaliyetlere devam edileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.