Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İnsan taciri yakalandı

ASAYİŞ 04.04.2019 - 11:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4129+ kez okundu.
 

İnsan taciri yakalandı

Aydın'ın Didim İlçesi’nde, uyuşturucu ticareti ile göçmen kaçakçılığından aranan ve 21 dosyadan 15,5 yıl hapis cezasıyla aranan zanlının, polisin adresine düzenlediği operasyonla yakalandığı bildirildi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Didim Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri’nin, Didim’de uyuşturucu ticareti ve göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen M.S.P’yi yakalamak için zanlının tespit edilen adresine operasyon yaptı. Zanlı M.S.P'nin kapıyı açmaması üzerine polis ekipleri, koçbaşıyla kapıyı kırarak içeri girdi. Polisin başarılı operasyonuyla yakalanan M.S.P’nin adresinde yapılan aramada  542 gram metamfetamin ve 44 uyuşturucu hap ele geçirildi. GBT sorgusunda hakkında 21 ayrı suç dosyasından 15,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu anlaşılan M.S.P., emniyetteki sorgusunun ardından Didim Adliyesi'ne sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlı, Söke Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi.
Aydın'ın Didim İlçesi’nde, uyuşturucu ticareti ile göçmen kaçakçılığından aranan ve 21 dosyadan 15,5 yıl hapis cezasıyla aranan zanlının, polisin adresine düzenlediği operasyonla yakalandığı bildirildi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Didim Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri’nin, Didim’de uyuşturucu ticareti ve göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen M.S.P’yi yakalamak için zanlının tespit edilen adresine operasyon yaptı. Zanlı M.S.P'nin kapıyı açmaması üzerine polis ekipleri, koçbaşıyla kapıyı kırarak içeri girdi.

Polisin başarılı operasyonuyla yakalanan M.S.P’nin adresinde yapılan aramada  542 gram metamfetamin ve 44 uyuşturucu hap ele geçirildi. GBT sorgusunda hakkında 21 ayrı suç dosyasından 15,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu anlaşılan M.S.P., emniyetteki sorgusunun ardından Didim Adliyesi'ne sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlı, Söke Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.