Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İnşaat kazısında insan kemikleri bulundu

ASAYİŞ 27.01.2019 - 14:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3322+ kez okundu.
 

İnşaat kazısında insan kemikleri bulundu

Aydın’ın Efeler ilçesinde, yapımı devam eden bir inşaatta yapılan kazı işlemi sırasında insan kemikleri bulundu.

AYDIN - Olay, Efeler ilçesi Girne Mahallesi 2107 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaatta çevre düzenlemesi yapan işçiler, kemik ve kafatası bulunması üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine inşaat alanına gelen Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri çalışma başlattı. Bölgeyi şeritle kapatan ekipler, yaptıkları çalışmada kemiklerin ve kafatasının bir insana ait olduğunu belirledi. Kemiklerin, yapılan incelemenin ardından kriminal polis laboratuvarına gönderileceği öğrenildi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde, yapımı devam eden bir inşaatta yapılan kazı işlemi sırasında insan kemikleri bulundu.

AYDIN - Olay, Efeler ilçesi Girne Mahallesi 2107 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaatta çevre düzenlemesi yapan işçiler, kemik ve kafatası bulunması üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine inşaat alanına gelen Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri çalışma başlattı.

Bölgeyi şeritle kapatan ekipler, yaptıkları çalışmada kemiklerin ve kafatasının bir insana ait olduğunu belirledi. Kemiklerin, yapılan incelemenin ardından kriminal polis laboratuvarına gönderileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.