Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İncirliova’nın ilk sahası hizmete açılıyor

GÜNCEL 02.11.2017 - 16:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2954+ kez okundu.
 

İncirliova’nın ilk sahası hizmete açılıyor

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İncirliova Belediye Başkanlığı’nın ortaklaşa yaptığı sentetik çim saha hizmete açılıyor.

AYDIN- Ahmet Yaşar Kocabıyık Şehir Stadyumu’nun yan tarafına yapılan ve İncirliova’nın ilk sentetik çim sahası olma özelliğine sahip olan saha, ilçedeki tüm amatör spor kulüplerinin resmi müsabakalarına ev sahipliği yapacak. Yapımında, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ile Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bekir Çeker’in büyük katkı sağladığı 95x65 ölçülerindeki sentetik çim saha 05 Kasım 2017 Pazar günü düzenlenecek törenle resmi hizmete açılacak. “SPORUN VE SPORCUNUN DESTEKÇİSİYİZ” Göreve geldikleri 2014 yılından bu yana ilçe genelindeki tüm sportif faaliyetleri desteklediklerini dile getiren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, stadın yapımında büyük bir emek harcayan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e teşekkür etti. İncirliova Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Kale, şunları söyledi: “Elimizdeki imkanlar doğrultusunda ilçemizdeki tüm amatör spor kulüplerimizin yanı sıra okullarımızın sportif malzeme ihtiyaçlarını karşılamaya büyük önem veriyoruz. Ayrıca, belli aralıklarla organize ettiğimiz sportif yarışmalarda dereceye giren sporcularımızı ödüllendiriyoruz. Mahallelerimize yeni halı sahalar inşa etmenin yanı sıra yapımını tamamladığımız çocuk oyun parkları ile sosyal tesislerimizde sportif faaliyetlerin yapılacağı üniteleri oluşturmaya özen gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana açtığımız yaz spor okullarıyla da 1200 öğrencimizi ilk defa sporla buluşturduk. Hafta sonu açılışını gerçekleştireceğimiz sentetik çim sahamız ilçemizde bir ilki oluşturmaktadır. Bu sahanın İncirliova’mıza kazandırılmasında büyük emek harcayan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e ilçemiz adına da teşekkür ediyorum. İncirliova Belediyesi olarak ilçemizin sportif tesisleşmesinde elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz.” İncirliova Sentetik Çim Sahası 05 Kasım 2017 Pazar günü saat 13:00’da organize edilecek olan voleybol ve futbol müsabakalarıyla resmi olarak hizmete açılacak. 
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İncirliova Belediye Başkanlığı’nın ortaklaşa yaptığı sentetik çim saha hizmete açılıyor.

AYDIN- Ahmet Yaşar Kocabıyık Şehir Stadyumu’nun yan tarafına yapılan ve İncirliova’nın ilk sentetik çim sahası olma özelliğine sahip olan saha, ilçedeki tüm amatör spor kulüplerinin resmi müsabakalarına ev sahipliği yapacak.

Yapımında, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ile Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bekir Çeker’in büyük katkı sağladığı 95x65 ölçülerindeki sentetik çim saha 05 Kasım 2017 Pazar günü düzenlenecek törenle resmi hizmete açılacak.

“SPORUN VE SPORCUNUN DESTEKÇİSİYİZ”

Göreve geldikleri 2014 yılından bu yana ilçe genelindeki tüm sportif faaliyetleri desteklediklerini dile getiren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, stadın yapımında büyük bir emek harcayan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e teşekkür etti.

İncirliova Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Kale, şunları söyledi:

“Elimizdeki imkanlar doğrultusunda ilçemizdeki tüm amatör spor kulüplerimizin yanı sıra okullarımızın sportif malzeme ihtiyaçlarını karşılamaya büyük önem veriyoruz. Ayrıca, belli aralıklarla organize ettiğimiz sportif yarışmalarda dereceye giren sporcularımızı ödüllendiriyoruz. Mahallelerimize yeni halı sahalar inşa etmenin yanı sıra yapımını tamamladığımız çocuk oyun parkları ile sosyal tesislerimizde sportif faaliyetlerin yapılacağı üniteleri oluşturmaya özen gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana açtığımız yaz spor okullarıyla da 1200 öğrencimizi ilk defa sporla buluşturduk. Hafta sonu açılışını gerçekleştireceğimiz sentetik çim sahamız ilçemizde bir ilki oluşturmaktadır. Bu sahanın İncirliova’mıza kazandırılmasında büyük emek harcayan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e ilçemiz adına da teşekkür ediyorum. İncirliova Belediyesi olarak ilçemizin sportif tesisleşmesinde elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz.”

İncirliova Sentetik Çim Sahası 05 Kasım 2017 Pazar günü saat 13:00’da organize edilecek olan voleybol ve futbol müsabakalarıyla resmi olarak hizmete açılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.