Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İncirliova’da hizmetler sürüyor

EKONOMİ 11.02.2016 - 19:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4196+ kez okundu.
 

İncirliova’da hizmetler sürüyor

İncirliova'nın İsafakılar Mahalle Muhtarı Ünal Gündoğdu, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi makamında ziyaret ederek mahalleye yapılan hizmetlere ilişkin teşekkür etti.

Büyükşehir Yasası sonrasında köyden mahalleye dönüşen İsafakılar’daki derenin ıslahının yapılması, mezarlık yollunun açılması, mahallenin üst kısımlarına giden dar yolun genişletilmesi, halı saha ve Kur’an Kursu’nun lavabo giderleri için atık su kuyularının yapılması ve boruların döşenmesi sorunlarına ilişkin İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından yapılan çalışmaların kendilerini memnun ettiğini dile getiren Muhtar Gündoğdu; “Uzun zamandır yaşadığımız bu sorunların çözüme kavuşturulması mahalle sakinlerimizi mutlu etmiştir. Gösterdiğiniz ilgi alakanın yanı sıra sorunların çözümüne ilişkin duyarlı davranışlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. “HER YERE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ” Muhtar Gündoğdu’nun kendisine yaptığı teşekkür ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kale; “İncirliova Belediyesi olarak elimizin değmediği hizmet götürmediğimiz bir yer kalmayacaktır. Temel prensibimiz ilçemizin tamamına hizmet götürmek ve tüm vatandaşlarımıza ulaşmaktır. Bunun için de göreve geldiğimiz günden bu yana 24 saat hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.
İncirliova'nın İsafakılar Mahalle Muhtarı Ünal Gündoğdu, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi makamında ziyaret ederek mahalleye yapılan hizmetlere ilişkin teşekkür etti.

Büyükşehir Yasası sonrasında köyden mahalleye dönüşen İsafakılar’daki derenin ıslahının yapılması, mezarlık yollunun açılması, mahallenin üst kısımlarına giden dar yolun genişletilmesi, halı saha ve Kur’an Kursu’nun lavabo giderleri için atık su kuyularının yapılması ve boruların döşenmesi sorunlarına ilişkin İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından yapılan çalışmaların kendilerini memnun ettiğini dile getiren Muhtar Gündoğdu; “Uzun zamandır yaşadığımız bu sorunların çözüme kavuşturulması mahalle sakinlerimizi mutlu etmiştir. Gösterdiğiniz ilgi alakanın yanı sıra sorunların çözümüne ilişkin duyarlı davranışlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“HER YERE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

Muhtar Gündoğdu’nun kendisine yaptığı teşekkür ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kale; “İncirliova Belediyesi olarak elimizin değmediği hizmet götürmediğimiz bir yer kalmayacaktır. Temel prensibimiz ilçemizin tamamına hizmet götürmek ve tüm vatandaşlarımıza ulaşmaktır. Bunun için de göreve geldiğimiz günden bu yana 24 saat hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.