Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İncirliova yaza hazırlanıyor.

GÜNCEL 05.04.2017 - 14:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3945+ kez okundu.
 

İncirliova yaza hazırlanıyor.

İncirliova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin talimatıyla ilçe genelinde yabani ot temizliği ve ilaçlama faaliyetleri başlattı.

AYDIN- Park ve bahçelerin yanı sıra meydan, cadde, sağlık ocakları, eğitim kurumlarının bahçelerindeki yabani otların temizlenmesi, çiçek dikimi ve ağaçların budanması işlerini gerçekleştiren İncirliova Belediyesi aynı zamanda kanalizasyon hattı, su olukları, dere yatakları gibi alanlarda da larvaya karşı ilaçlama çalışmalarını yapıyor. Yapılan çalışmalara ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Başkan Kale, “İncirliova Belediyesi olarak yıl içerisinde yabani ot temizliği ve ağaçların budanması işlerini aralıksız sürdürmekteyiz. Bunun yanı sıra havaların ısınmasıyla birlikte özellikle park ve bahçelerimiz, ana cadde ve meydanlarımızda çiçek dikimi, ilaçlama hizmetlerine ayrı bir önem vermekteyiz. Bu çalışmalarımızdaki temel amacımız ilçemizi daha sağlıklı ve estetiksel bir görüntüye kavuşturmanın yanı sıra sağlıklı yaşanılabilir bir çevre oluşturmaktır” dedi.
İncirliova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin talimatıyla ilçe genelinde yabani ot temizliği ve ilaçlama faaliyetleri başlattı.

AYDIN- Park ve bahçelerin yanı sıra meydan, cadde, sağlık ocakları, eğitim kurumlarının bahçelerindeki yabani otların temizlenmesi, çiçek dikimi ve ağaçların budanması işlerini gerçekleştiren İncirliova Belediyesi aynı zamanda kanalizasyon hattı, su olukları, dere yatakları gibi alanlarda da larvaya karşı ilaçlama çalışmalarını yapıyor.

Yapılan çalışmalara ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Başkan Kale, “İncirliova Belediyesi olarak yıl içerisinde yabani ot temizliği ve ağaçların budanması işlerini aralıksız sürdürmekteyiz. Bunun yanı sıra havaların ısınmasıyla birlikte özellikle park ve bahçelerimiz, ana cadde ve meydanlarımızda çiçek dikimi, ilaçlama hizmetlerine ayrı bir önem vermekteyiz. Bu çalışmalarımızdaki temel amacımız ilçemizi daha sağlıklı ve estetiksel bir görüntüye kavuşturmanın yanı sıra sağlıklı yaşanılabilir bir çevre oluşturmaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.