Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İncirliova, Vatan evlatları için yürüdü

GÜNCEL 03.03.2020 - 00:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3311+ kez okundu.
 

İncirliova, Vatan evlatları için yürüdü

İncirliova Belediyesi’nin düzenlediği ‘Birlik, Beraberlik ve Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü’ne ilçe halkının yoğun bir katılımıyla gerçekleşti.

İNCİRLİOVA - Geçtiğimiz hafta Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan hava saldırısında şehit olan askerlerimiz tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da düzenlenen etkinliklerle anılıyor. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın ev sahipliğinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırım Kaya, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Millet İttifakının İlçe Başkanları ve vatandaşlar katıldı. Belediye binasının önünde başlayan kortej yürüyüşü, Sevgi Yolun’da devam ederek İncirliova merkezini dolaşıp Cumhuriyet Meydanında son buldu. 500 Metre Türk Bayrağı Açıldı Yürüyüşte vatandaşlar 500 metrelik Türk bayrağı açarak yürüyüş boyunca bayrağı dalgalandırdılar. Atatürk posterinin de açıldığı yürüyüşte vatandaşlar, Her Türk Asker Doğar, Vatan Sana Canım Feda, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Mustafa Kemalin Askerleriyiz” diyerek sloganlar attılar. Yürüyüşe İncirliovalı Şehit Süleyman Çamlıca’nın annesi ve babası da katıldı, ellerinde Türk bayrağıyla birlikte protokoldeyürüdüler. Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlar kürsüden şehitlerin okunan isimlerini burada diyerek tüm şehitlerin isimleri yad edildi. Okunan şehitlerin isimlerin ardından hocalar tarafından Kuran-ı Kerim ve dualar okundu. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlan etli pilav vatandaşlara dağıtılarak program son buldu.
İncirliova Belediyesi’nin düzenlediği ‘Birlik, Beraberlik ve Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü’ne ilçe halkının yoğun bir katılımıyla gerçekleşti.

İNCİRLİOVA - Geçtiğimiz hafta Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan hava saldırısında şehit olan askerlerimiz tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da düzenlenen etkinliklerle anılıyor.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın ev sahipliğinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İyi Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırım Kaya, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Millet İttifakının İlçe Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Belediye binasının önünde başlayan kortej yürüyüşü, Sevgi Yolun’da devam ederek İncirliova merkezini dolaşıp Cumhuriyet Meydanında son buldu.

500 Metre Türk Bayrağı Açıldı

Yürüyüşte vatandaşlar 500 metrelik Türk bayrağı açarak yürüyüş boyunca bayrağı dalgalandırdılar.

Atatürk posterinin de açıldığı yürüyüşte vatandaşlar, Her Türk Asker Doğar, Vatan Sana Canım Feda, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Mustafa Kemalin Askerleriyiz” diyerek sloganlar attılar.

Yürüyüşe İncirliovalı Şehit Süleyman Çamlıca’nın annesi ve babası da katıldı, ellerinde Türk bayrağıyla birlikte protokoldeyürüdüler.

Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlar kürsüden şehitlerin okunan isimlerini burada diyerek tüm şehitlerin isimleri yad edildi.

Okunan şehitlerin isimlerin ardından hocalar tarafından Kuran-ı Kerim ve dualar okundu. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlan etli pilav vatandaşlara dağıtılarak program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.