Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İncirliova Liseliler sevindirildi

EĞİTİM 25.11.2016 - 15:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2095+ kez okundu.
 

İncirliova Liseliler sevindirildi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nden İncirliova Spor Lisesi’ne ziyaret

AYDIN- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İncirliova Spor Lisesine ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden Okulsporları Birim personelleri katıldı. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’in kutlama kartı, karanfil ve spor malzemeleri dağıtıldı. İncirliova Spor Lisesi okul yönetimi ve öğretmenler gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Hafta Sonu Masa Tenisi Turnuvası Düzenlenecek 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 27 Kasım 2016 Pazar günü Efeler Mimar Sinan Spor Salonunda öğretmenlerin ve öğrencilerin katılacağı “24 Kasım Öğretmenler Günü Masa Tenisi Turnuvası” düzenlenecek. Gençlik Merkezinden Anlamlı Etkinlik Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi çalışanları ve Adnan Menderes Üniversitesinde öğrenim gören öğretmen adayı gönüllü gençlerle birlikte “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle Köşk İlçesi Kıran Köyü İlkokuluna ziyaret gerçekleştirildi. Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü gençler tarafından gerçekleştirilen sportif ve kültürel etkinlikler öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Kıran köyü halkı tarafından da ilgiyle karşılanan etkinlikler gün boyunca sürdü.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nden İncirliova Spor Lisesi’ne ziyaret

AYDIN- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İncirliova Spor Lisesine ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden Okulsporları Birim personelleri katıldı. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’in kutlama kartı, karanfil ve spor malzemeleri dağıtıldı. İncirliova Spor Lisesi okul yönetimi ve öğretmenler gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Hafta Sonu Masa Tenisi Turnuvası Düzenlenecek

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 27 Kasım 2016 Pazar günü Efeler Mimar Sinan Spor Salonunda öğretmenlerin ve öğrencilerin katılacağı “24 Kasım Öğretmenler Günü Masa Tenisi Turnuvası” düzenlenecek.

Gençlik Merkezinden Anlamlı Etkinlik

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi çalışanları ve Adnan Menderes Üniversitesinde öğrenim gören öğretmen adayı gönüllü gençlerle birlikte “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle Köşk İlçesi Kıran Köyü İlkokuluna ziyaret gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü gençler tarafından gerçekleştirilen sportif ve kültürel etkinlikler öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Kıran köyü halkı tarafından da ilgiyle karşılanan etkinlikler gün boyunca sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.