Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İncirliova Kaymakamı görevine iade edildi

EKONOMİ 20.08.2016 - 11:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2621+ kez okundu.
 

İncirliova Kaymakamı görevine iade edildi

Darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı’nca açığa alınan İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, görevine iade edildi.

      Aydın’da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, FETÖ ile bağlantılı olduğu düşünülen ve 18 Temmuz’da görevden alınan İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, bir ay sonra görevine iade edildi. Kaymakam Sürücü, cuma günü göreve başlarken devlet büyüklerine ve İçişleri Bakanlığı’na teşekkür etti. Ediz Sürücü, Türkiye’de devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınmasının ardından göreve iade edilen ilk kaymakam oldu. Kaymakam Sürücü’nün görevde olmadığı sırada İncirliova Kaymakamlığı’na Germencik Kaymakamı Ayhan Işık vekalet etmişti. Soruşturma kapsamında Aydın Vali Yardımcıları İbrahim Ballı, Necdet Türker ve İbrahim Yurdakul tutuklanmıştı. 
Darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı’nca açığa alınan İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, görevine iade edildi.

 

 

 

Aydın’da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, FETÖ ile bağlantılı olduğu düşünülen ve 18 Temmuz’da görevden alınan İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, bir ay sonra görevine iade edildi. Kaymakam Sürücü, cuma günü göreve başlarken devlet büyüklerine ve İçişleri Bakanlığı’na teşekkür etti.

Ediz Sürücü, Türkiye’de devam eden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alınmasının ardından göreve iade edilen ilk kaymakam oldu. Kaymakam Sürücü’nün görevde olmadığı sırada İncirliova Kaymakamlığı’na Germencik Kaymakamı Ayhan Işık vekalet etmişti.

Soruşturma kapsamında Aydın Vali Yardımcıları İbrahim Ballı, Necdet Türker ve İbrahim Yurdakul tutuklanmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.