Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İncirliova İlçe Merkezi Rahatlayacak

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 06.08.2015 - 17:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3978+ kez okundu.
 

İncirliova İlçe Merkezi Rahatlayacak

İncirliova Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı beş gündem maddesini görüşmek üzere toplandı.

Belediye Başkanı Gürşat Kale başkanlığında İncirliova Belediyesi Kültür Parkta yapılan toplantıda beş gündem maddesi görüşülürken ilçede iki caddenin daha trafiğe kapatılarak yaya yoluna dönüştürülmesi de görüşüldü. İLÇE MERKEZİ RAHATLAYACAK Trafiğe kapalı olan Sevgi Yolu ile birlikte, Hükümet Caddesi ve Fevzi Paşa Caddesi’ni birbirine bağlayan 401, 402, 403, 407 ile 508 sokaklarını da içine kapsayacak olan geniş çaplı trafiğe kapalı yolları hayata geçirmek istediklerini dile getiren Başkan Kale; “İlçemiz merkezinde yaşanılan yoğun araç trafiğini hafifletmek ilçe merkezinin yayaların kullanımına tahsis edip şehre estetik bir görünüm kazandırmak için böyle bir çalışmanın olması gerektiğini düşünüyoruz. Elbette bu kararı alırken, buralardaki tüm esnaflarımızın da fikirlerini alarak ortak akılla hareket edeceğiz. Esnaflarımızdan gelen fikirleri de değerlendirerek en uygun şekilde adı geçen yollarımızı trafiğe kapatıp yayaların kullanımına tahsis edeceğiz” şeklinde konuştu. Yapılan karşılıklı görüşmelerin ardından söz konusu projenin hayata geçirilmesi için vatandaşların yanı sıra bahsi geçen cadde ve sokaklardaki esnafların görüşlerinin de alınmasına ortak akılla projenin hayata geçirilmesine karar verildi.
İncirliova Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı beş gündem maddesini görüşmek üzere toplandı.

Belediye Başkanı Gürşat Kale başkanlığında İncirliova Belediyesi Kültür Parkta yapılan toplantıda beş gündem maddesi görüşülürken ilçede iki caddenin daha trafiğe kapatılarak yaya yoluna dönüştürülmesi de görüşüldü.

İLÇE MERKEZİ RAHATLAYACAK

Trafiğe kapalı olan Sevgi Yolu ile birlikte, Hükümet Caddesi ve Fevzi Paşa Caddesi’ni birbirine bağlayan 401, 402, 403, 407 ile 508 sokaklarını da içine kapsayacak olan geniş çaplı trafiğe kapalı yolları hayata geçirmek istediklerini dile getiren Başkan Kale; “İlçemiz merkezinde yaşanılan yoğun araç trafiğini hafifletmek ilçe merkezinin yayaların kullanımına tahsis edip şehre estetik bir görünüm kazandırmak için böyle bir çalışmanın olması gerektiğini düşünüyoruz. Elbette bu kararı alırken, buralardaki tüm esnaflarımızın da fikirlerini alarak ortak akılla hareket edeceğiz. Esnaflarımızdan gelen fikirleri de değerlendirerek en uygun şekilde adı geçen yollarımızı trafiğe kapatıp yayaların kullanımına tahsis edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan karşılıklı görüşmelerin ardından söz konusu projenin hayata geçirilmesi için vatandaşların yanı sıra bahsi geçen cadde ve sokaklardaki esnafların görüşlerinin de alınmasına ortak akılla projenin hayata geçirilmesine karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.