Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İncirliova çöp alanlarını kapatıyor

EKONOMİ 04.08.2016 - 17:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3679+ kez okundu.
 

İncirliova çöp alanlarını kapatıyor

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelinde bulunan vahşi çöp döküm alanlarının kapatılması çalışmalarını yerinde inceledi.

AYDIN- İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemiz genelinde bulunan tüm vahşi çöp döküm alanlarını kapatarak ıslah çalışmalarını başlattık. İncirliova Belediyesi olarak geleceğimiz için çevremize sahip çıkıyoruz” dedi. Daha önce ilçe merkezi, Yazıdere ve Erbeyli Mahallesi’nde bulunan çöp döküm alanlarını tamamıyla kapatarak ıslah çalışmalarını tamamladıklarını dile getiren Başkan Kale, Acarlar Mahallesi’nde bulunan vahşi çöp döküm alanındaki ıslah çalışmalarının devam ettiğini ve en kısa sürede buranın da tamamıyla çöpten arındırılarak ıslah edileceğini söyledi.  “ÇEVRE TEMİZLİĞİ OLMAZSA OLMAZIMIZDIR” İncirliova Belediyesi olarak çevre temizliği, çöp toplama hizmetleri ve vahşi çöp döküm alanlarının kapatılarak ıslah çalışmalarının yapılması konularına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Kale, şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden itibaren çevre temizliği ve çöp toplama hizmetlerine ayrı bir önem vermekteyiz. Ayrıca, boş arazi ve yol kenarlarındaki evsel atıkların temizlik çalışmalarını da aralıksız sürdürmekteyiz. Özellikle ilçe merkezimize yakın olan Erbeyli, Yazıdere, Acarlar ve Merkez çöplüğünde ıslah çalışmalarımızı hemen başlatarak buralara çöp dökülmesini yasakladık. Çevreye ve insan sağlığına olumsuz etkiler bırakan bu yerler doğaya yakışır bir hal alması için de çalışmalarımız devam edecektir. Çevre temizliği bizim olmazsa olmaz kriterimizdir.”  
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelinde bulunan vahşi çöp döküm alanlarının kapatılması çalışmalarını yerinde inceledi.

AYDIN- İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemiz genelinde bulunan tüm vahşi çöp döküm alanlarını kapatarak ıslah çalışmalarını başlattık. İncirliova Belediyesi olarak geleceğimiz için çevremize sahip çıkıyoruz” dedi.

Daha önce ilçe merkezi, Yazıdere ve Erbeyli Mahallesi’nde bulunan çöp döküm alanlarını tamamıyla kapatarak ıslah çalışmalarını tamamladıklarını dile getiren Başkan Kale, Acarlar Mahallesi’nde bulunan vahşi çöp döküm alanındaki ıslah çalışmalarının devam ettiğini ve en kısa sürede buranın da tamamıyla çöpten arındırılarak ıslah edileceğini söyledi.

 “ÇEVRE TEMİZLİĞİ OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”

İncirliova Belediyesi olarak çevre temizliği, çöp toplama hizmetleri ve vahşi çöp döküm alanlarının kapatılarak ıslah çalışmalarının yapılması konularına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Kale, şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz günden itibaren çevre temizliği ve çöp toplama hizmetlerine ayrı bir önem vermekteyiz. Ayrıca, boş arazi ve yol kenarlarındaki evsel atıkların temizlik çalışmalarını da aralıksız sürdürmekteyiz. Özellikle ilçe merkezimize yakın olan Erbeyli, Yazıdere, Acarlar ve Merkez çöplüğünde ıslah çalışmalarımızı hemen başlatarak buralara çöp dökülmesini yasakladık. Çevreye ve insan sağlığına olumsuz etkiler bırakan bu yerler doğaya yakışır bir hal alması için de çalışmalarımız devam edecektir. Çevre temizliği bizim olmazsa olmaz kriterimizdir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.