Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İncirliova Belediyespor Kulübü'nün Yeni Başkanı Akın Kıvrak oldu

SPOR 08.07.2019 - 16:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4404+ kez okundu.
 

İncirliova Belediyespor Kulübü'nün Yeni Başkanı Akın Kıvrak oldu

Aydın Amatör Süper Lig takımlarından İncirliova Belediyespor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu toplantısını gerçekleştirdiği, yapılan toplantıda yeni kulüp Başkanı’nın Akın Kıvrak olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Amatör Süper Lig’de bu sezon iddialı bir kadro oluşturmak isteyen İncirliova Belediyespor, Antrenör Adalet Duman ile anlaştıktan sonra, olağanüstü kongresini de yaparak yeni başkanını da seçti. İncirliova Belediye Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın da katıldığı seçimde, yeni başkan Akın Kıvrak, ikinci başkan ise Suat Eken oldu. Toplantıya katılan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, "Yeni Başkanımız ile ligdeki hak ettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum. İncirliovalı yetenekli evlatlarımızla var gücümüzle çalışarak ilçemizin adını spor alanında da duyurmaya devam edip, çocuklarımızın yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum" dedi. İncirliova Belediyespor Kulübü'nün yeni Başkanı Akın Kıvrak, "Ligdeki mevcudiyetimizi koruyarak, özümüze dönüp kendi evlatlarımız ile mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. Akın Kıvrak başkanlığındaki yeni yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu: Suat Eken, Mehmet Güler, Mustafa Aytekin, Özgür Destici, Durmuş Ali Demir, İlhan Ayverdi, Süleyman Yavuz, Turgay Özyar.
Aydın Amatör Süper Lig takımlarından İncirliova Belediyespor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu toplantısını gerçekleştirdiği, yapılan toplantıda yeni kulüp Başkanı’nın Akın Kıvrak olduğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın Amatör Süper Lig’de bu sezon iddialı bir kadro oluşturmak isteyen İncirliova Belediyespor, Antrenör Adalet Duman ile anlaştıktan sonra, olağanüstü kongresini de yaparak yeni başkanını da seçti.

İncirliova Belediye Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın da katıldığı seçimde, yeni başkan Akın Kıvrak, ikinci başkan ise Suat Eken oldu.

Toplantıya katılan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, "Yeni Başkanımız ile ligdeki hak ettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum. İncirliovalı yetenekli evlatlarımızla var gücümüzle çalışarak ilçemizin adını spor alanında da duyurmaya devam edip, çocuklarımızın yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum" dedi.

İncirliova Belediyespor Kulübü'nün yeni Başkanı Akın Kıvrak, "Ligdeki mevcudiyetimizi koruyarak, özümüze dönüp kendi evlatlarımız ile mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Akın Kıvrak başkanlığındaki yeni yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu:

Suat Eken, Mehmet Güler, Mustafa Aytekin, Özgür Destici, Durmuş Ali Demir, İlhan Ayverdi, Süleyman Yavuz, Turgay Özyar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.