Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İncirliova Belediyesi'nden basına jest

GÜNCEL 25.07.2017 - 16:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3787+ kez okundu.
 

İncirliova Belediyesi'nden basına jest

Aydın’da 24 Temmuz 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanırken İncirliova Belediyesi Aydın il genelinde görev yapan basın mensuplarına jest yaptı.

AYDIN-  Geleneksel olarak her yıl basın mensuplarını bir araya getiren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, tüm gazetecilerin gününü kutladı. İncirliova Belediyesi Kültürpark’ta gerçekleştirilen geceye Aydın’daki gazeteciler yoğun ilgi gösterdi. Oldukça nezih bir ortamda gerçekleşen etkinlikte basın mensupları ile yakından ilgilenen İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, basın mensuplarının sorularını da cevaplayıp 3 yıllık faaliyetlerini aktardı. Yemekte İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Baki Aslantaş, Belediye Meclisi Üyeleri Mustafa Başçı, Şevki Can ve Bülent Özcan, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Semra Şener, Türk Eğitim-Sen Aydın Şube Başkanı Rıdvan Naci Devli, Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin ile gazeteciler hazır bulundu. Gazeteciler, geleneksel hale getirdiği jestinden dolayı İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye teşekkür etiler.
Aydın’da 24 Temmuz 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanırken İncirliova Belediyesi Aydın il genelinde görev yapan basın mensuplarına jest yaptı.

AYDIN-  Geleneksel olarak her yıl basın mensuplarını bir araya getiren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, tüm gazetecilerin gününü kutladı.

İncirliova Belediyesi Kültürpark’ta gerçekleştirilen geceye Aydın’daki gazeteciler yoğun ilgi gösterdi. Oldukça nezih bir ortamda gerçekleşen etkinlikte basın mensupları ile yakından ilgilenen İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, basın mensuplarının sorularını da cevaplayıp 3 yıllık faaliyetlerini aktardı.

Yemekte İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Baki Aslantaş, Belediye Meclisi Üyeleri Mustafa Başçı, Şevki Can ve Bülent Özcan, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Semra Şener, Türk Eğitim-Sen Aydın Şube Başkanı Rıdvan Naci Devli, Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin ile gazeteciler hazır bulundu.

Gazeteciler, geleneksel hale getirdiği jestinden dolayı İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye teşekkür etiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.