Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İncirliova Belediyesi larva mücadelesi başlattı

GÜNCEL 24.01.2018 - 15:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2961+ kez okundu.
 

İncirliova Belediyesi larva mücadelesi başlattı

İncirliova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün, ilçe genelinde larva mücadelesi başlattığı bildirildi.

AYDIN- Larva mücadelesini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Halkımızın sağlığını korumak, çevre güvenliğini almak adına başlattığımız bu çalışmalarla yaz aylarında yoğun olarak görülen sivrisinek ve haşerelere karşı ciddi bir mücadeleyi gerçekleştirmiş olacağız. Temizlik işleri müdürlüğümüz ilçemiz genelindeki tüm durgun sular, kanalizasyon logar girişleri, bataklıklar, dere ve çay kenarları, karasinek üreme yerleri, çöp konteynırlarının içlerini ilaçlama ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştirecektir” şeklinde konuştu. “VATANDAŞLARIMIZ RAHATLAYACAK” İlçe genelinde özellikle yaz aylarında yaşanılan sivrisinek, haşere, karasineklerle mücadelenin larvadan geçtiğine vurguda bulunan Başkan Gürşat Kale, “Yaz aylarında ilaçlanmalarımız devam edecektir. Bizler, şuan başlattığımız bu çalışmalarla sorunun kaynağına ineceğiz. Böylece vatandaşlarımız yaz aylarında daha rahat geçireceklerdir” dedi.
İncirliova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün, ilçe genelinde larva mücadelesi başlattığı bildirildi.

AYDIN- Larva mücadelesini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Halkımızın sağlığını korumak, çevre güvenliğini almak adına başlattığımız bu çalışmalarla yaz aylarında yoğun olarak görülen sivrisinek ve haşerelere karşı ciddi bir mücadeleyi gerçekleştirmiş olacağız. Temizlik işleri müdürlüğümüz ilçemiz genelindeki tüm durgun sular, kanalizasyon logar girişleri, bataklıklar, dere ve çay kenarları, karasinek üreme yerleri, çöp konteynırlarının içlerini ilaçlama ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştirecektir” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞLARIMIZ RAHATLAYACAK”

İlçe genelinde özellikle yaz aylarında yaşanılan sivrisinek, haşere, karasineklerle mücadelenin larvadan geçtiğine vurguda bulunan Başkan Gürşat Kale, “Yaz aylarında ilaçlanmalarımız devam edecektir. Bizler, şuan başlattığımız bu çalışmalarla sorunun kaynağına ineceğiz. Böylece vatandaşlarımız yaz aylarında daha rahat geçireceklerdir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.