Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İncirliova Belediyesi çevre temizliğini tiyatroyla anlatacak

GÜNCEL 02.06.2017 - 19:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4005+ kez okundu.
 

İncirliova Belediyesi çevre temizliğini tiyatroyla anlatacak

Başkan Kale, “Çöpünü çöp kutusuna at İncirliova’ya değer kat” dedi.

AYDIN- İncirliova Belediye Başkanlığı 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla “Çöpünü çöp kutusuna at. İncirliova’ya değer kat” isimli bir tiyatro oyunu organize edecek. İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de rol alacağı tiyatro gösterisi, İncirliova Belediye personelleri ile Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Çalışan Personellerin katılımlarıyla hazırlanıyor. Amaçlarının çevre temizliğine dikkat çekmek ve evsel atıkların çöp kutularına atılmasının önemine vurguda bulunmak olduğunu dile getiren Başkan Kale, “İncirliova Belediyesi olarak en iddialı ve duyarlı olduğumuz hizmet çevre temizliğidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana da ilçemiz genelindeki vahşi çöp depolama alanlarını kapattık. İlçe merkezi ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizde düzenli çöp toplama uygulaması başlattık. Yol kenarları, boş arazilerin temizlenmesi işlemini gerçekleştirdik. Mahallelerimizin ihtiyacı olan yaklaşık 1200 yeni çöp konteynırını cadde ve sokaklarımıza yerleştirdik. Şimdi de çevre temizliğine dikkat çekmek çöplerin çöp konteynırlarına atılmasının önemine vurguda bulunmak için çalışanlarımızla birlikte böyle bir tiyatro oyunu sergilenmesine karar verdik. Tüm vatandaşlarımızı 05 Haziran Pazartesi günü saat 21:30’da Cumhuriyet Meydanı’nda sergileyeceğimiz tiyatro oyunumuzu izlemeye davet ediyorum” dedi.
Başkan Kale, “Çöpünü çöp kutusuna at İncirliova’ya değer kat” dedi.

AYDIN- İncirliova Belediye Başkanlığı 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla “Çöpünü çöp kutusuna at. İncirliova’ya değer kat” isimli bir tiyatro oyunu organize edecek.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de rol alacağı tiyatro gösterisi, İncirliova Belediye personelleri ile Türkiye İş Kurumu Toplum Yararına Çalışan Personellerin katılımlarıyla hazırlanıyor.

Amaçlarının çevre temizliğine dikkat çekmek ve evsel atıkların çöp kutularına atılmasının önemine vurguda bulunmak olduğunu dile getiren Başkan Kale, “İncirliova Belediyesi olarak en iddialı ve duyarlı olduğumuz hizmet çevre temizliğidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana da ilçemiz genelindeki vahşi çöp depolama alanlarını kapattık. İlçe merkezi ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizde düzenli çöp toplama uygulaması başlattık. Yol kenarları, boş arazilerin temizlenmesi işlemini gerçekleştirdik. Mahallelerimizin ihtiyacı olan yaklaşık 1200 yeni çöp konteynırını cadde ve sokaklarımıza yerleştirdik. Şimdi de çevre temizliğine dikkat çekmek çöplerin çöp konteynırlarına atılmasının önemine vurguda bulunmak için çalışanlarımızla birlikte böyle bir tiyatro oyunu sergilenmesine karar verdik. Tüm vatandaşlarımızı 05 Haziran Pazartesi günü saat 21:30’da Cumhuriyet Meydanı’nda sergileyeceğimiz tiyatro oyunumuzu izlemeye davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.