Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İncirliova Belediye Binası kurşunlandı

ASAYİŞ 20.09.2017 - 10:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2750+ kez okundu.
 

İncirliova Belediye Binası kurşunlandı

Zanlıları yakalayan polisin soruşturma başlattığı öğrenildi.

AYDIN- Aydın’ın İncirliova İlçesi'nde, belediye binasının önünde kavga eden iki kardeşten biri pompalı tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar, belediyenin emlak servisinin camına isabet etti. İncirliova'da gece yarısı şok olay! Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında İstiklal Mahallesi Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi'ndeki İncirliova Belediye Hizmet Binası önünde meydana geldi. 30 yaşındaki Selahattin E. ile 24 yaşındaki kardeşi Serkan E. arasında 43 TP 272 plakalı otomobil içinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, otomobilde bulunan iki kardeşten biri pompalı tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar, ikinci katta bulunan belediye emlak servisinin camına isabet etti. BELEDİYEYE KASTEN Mİ ATEŞ EDİLDİ ARAŞTIRILIYOR Polis, belediye binasına kasten ateş edilip edilmediğini belirlemek için çalışma başlattı. BAŞKAN KALE AÇIKLAMA YAPTI İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayla ilgili herhangi bir bilgisinin olmadığını söyledi. Şüphelileri tanımadığını belirten Kale, "Bunun siyasi bir sebepten dolayı yapılmış olacağını da düşünmüyorum. Zaman zaman bu şekilde gerçekleşen maganda haberlerini biliyoruz. Bu durum belki böyle bir şey de olabilir. Emniyet güçlerimiz olayın neden yapıldığını ortaya çıkaracaktır” dedi. Polisin başlattığı operasyonda saldırıyı düzenledikleri belirtilen 2 kişi kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan kimlik incelemelerinde pompalı tüfekle saldırıyı düzenleyenlerin Selahattin E, ve Serkan E., isimli kardeşler olduğu anlaşıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Zanlıları yakalayan polisin soruşturma başlattığı öğrenildi.

AYDIN- Aydın’ın İncirliova İlçesi'nde, belediye binasının önünde kavga eden iki kardeşten biri pompalı tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar, belediyenin emlak servisinin camına isabet etti.

İncirliova'da gece yarısı şok olay!

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında İstiklal Mahallesi Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi'ndeki İncirliova Belediye Hizmet Binası önünde meydana geldi.

30 yaşındaki Selahattin E. ile 24 yaşındaki kardeşi Serkan E. arasında 43 TP 272 plakalı otomobil içinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, otomobilde bulunan iki kardeşten biri pompalı tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar, ikinci katta bulunan belediye emlak servisinin camına isabet etti.

BELEDİYEYE KASTEN Mİ ATEŞ EDİLDİ ARAŞTIRILIYOR

Polis, belediye binasına kasten ateş edilip edilmediğini belirlemek için çalışma başlattı.

BAŞKAN KALE AÇIKLAMA YAPTI

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayla ilgili herhangi bir bilgisinin olmadığını söyledi.

Şüphelileri tanımadığını belirten Kale, "Bunun siyasi bir sebepten dolayı yapılmış olacağını da düşünmüyorum. Zaman zaman bu şekilde gerçekleşen maganda haberlerini biliyoruz. Bu durum belki böyle bir şey de olabilir. Emniyet güçlerimiz olayın neden yapıldığını ortaya çıkaracaktır” dedi.

Polisin başlattığı operasyonda saldırıyı düzenledikleri belirtilen 2 kişi kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan kimlik incelemelerinde pompalı tüfekle saldırıyı düzenleyenlerin Selahattin E, ve Serkan E., isimli kardeşler olduğu anlaşıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.