Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

‘İnciri, zeytini bile geride bırakacak’

EKONOMİ 21.11.2018 - 11:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1691+ kez okundu.
 

‘İnciri, zeytini bile geride bırakacak’

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında yapılan Yatırım İzleme ve Koordinasyon Toplantısı’nda Kadıköy Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi (TDİSOSB) Projesi kurulma protokolü imzalandı.

AYDIN - İmza törenine Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu ve Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur da katıldı. Aydın’da tarıma yeni bir ivme kazandırmak için bu yola çıktıklarını söyleyen Vali Köşker, şöyle konuştu: ‘’Biz bugün attığımız imzayla, Aydın’a Allah’ın verdiği nimetlerden faydalanıp yeni bir sinerji gerçekleştirmek istiyoruz. Aydın’da jeotermal kaynaklar sadece elektrik üretmek üzere kullanılıyor. Bugünden itibaren gerçekleştireceğimiz iş Aydın’a model olacak. Bu projeyi, Jeotermal kaynakların organize seracılık bölgesinde, nerdeyse sıfıra yakın bir maliyetle, hemen şehrimizin yakınında 697 dönümlük bir arazide gerçekleştirmek üzere yola çıkıyoruz. Bu proje Aydın tarımına çok önemli ivme kazandıracak. Şu anki ürettiğimiz zeytinle, incirle bile mukayese edildiğinde, onları üçe beşe katlayacak katma değeri yüksek ürünlerin üretildiği organize seracılık gerçekleştirilmiş olacak. Hayırlı uğurlu olsun.’’ Haber: Muhammet ÖZDEMİR
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında yapılan Yatırım İzleme ve Koordinasyon Toplantısı’nda Kadıköy Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi (TDİSOSB) Projesi kurulma protokolü imzalandı.

AYDIN - İmza törenine Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu ve Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur da katıldı.

Aydın’da tarıma yeni bir ivme kazandırmak için bu yola çıktıklarını söyleyen Vali Köşker, şöyle konuştu:

‘’Biz bugün attığımız imzayla, Aydın’a Allah’ın verdiği nimetlerden faydalanıp yeni bir sinerji gerçekleştirmek istiyoruz. Aydın’da jeotermal kaynaklar sadece elektrik üretmek üzere kullanılıyor. Bugünden itibaren gerçekleştireceğimiz iş Aydın’a model olacak.

Bu projeyi, Jeotermal kaynakların organize seracılık bölgesinde, nerdeyse sıfıra yakın bir maliyetle, hemen şehrimizin yakınında 697 dönümlük bir arazide gerçekleştirmek üzere yola çıkıyoruz. Bu proje Aydın tarımına çok önemli ivme kazandıracak. Şu anki ürettiğimiz zeytinle, incirle bile mukayese edildiğinde, onları üçe beşe katlayacak katma değeri yüksek ürünlerin üretildiği organize seracılık gerçekleştirilmiş olacak. Hayırlı uğurlu olsun.’’ Haber: Muhammet ÖZDEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.