Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İncir kraliçesi dünya evine girdi

MAGAZİN 06.08.2018 - 19:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4126+ kez okundu.
 

İncir kraliçesi dünya evine girdi

Melih Akça’nın kızı ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi.

AYDIN- Ege Bölgesi’nin önde gelen firmalarından Akça Holding Kuru Meyve İşletmeleri Genel Müdürü Melih Akça’nın kızı İpek Akça, lojistik sektöründe faaliyet gösteren Kayacan Bağdar ile dünya evine girdi. İzmir’de gerçekleştirilen rüya gibi düğünde çiftin nikah şahitliğini valiler yaptı. Ege’de çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Türk incirine yarım asra yakın süredir değer katan ülkenin önemli ihracatçılarından Akça Holding Kuru Meyve İşletmeleri Genel Müdürü Melih Akça’nın kızı İpek Akça, bir süredir nişanlı olduğu Dilek-Ege Bağdar'ın oğulları Kayacan ile nikah masasına oturdu. “Aydın ve İzmir valileri şahitlik etti” İzmir’de gerçekleştirilen düğün törenine protokol üyelerinin yanı sıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda tanıdık sima katıldı. Çiftin nikah şahitliğini İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Eski Bakan Atilla Koç, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Riza Akca yaptı. Aydın’dan da iş, siyaset ve spor camiasının önde gelen isimlerinin katıldığı düğünde Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Mukan Perinçek, Ertan Perinçek, Hasan Uşaklı ve çok sayıda davetli katıldı. Nikahın ardından çiçeği burnunda çift balayı için yurtdışına çıktı.
Melih Akça’nın kızı ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi.

AYDIN- Ege Bölgesi’nin önde gelen firmalarından Akça Holding Kuru Meyve İşletmeleri Genel Müdürü Melih Akça’nın kızı İpek Akça, lojistik sektöründe faaliyet gösteren Kayacan Bağdar ile dünya evine girdi. İzmir’de gerçekleştirilen rüya gibi düğünde çiftin nikah şahitliğini valiler yaptı.

Ege’de çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Türk incirine yarım asra yakın süredir değer katan ülkenin önemli ihracatçılarından Akça Holding Kuru Meyve İşletmeleri Genel Müdürü Melih Akça’nın kızı İpek Akça, bir süredir nişanlı olduğu Dilek-Ege Bağdar'ın oğulları Kayacan ile nikah masasına oturdu.

“Aydın ve İzmir valileri şahitlik etti”

İzmir’de gerçekleştirilen düğün törenine protokol üyelerinin yanı sıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda tanıdık sima katıldı. Çiftin nikah şahitliğini İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Eski Bakan Atilla Koç, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Riza Akca yaptı.

Aydın’dan da iş, siyaset ve spor camiasının önde gelen isimlerinin katıldığı düğünde Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Mukan Perinçek, Ertan Perinçek, Hasan Uşaklı ve çok sayıda davetli katıldı. Nikahın ardından çiçeği burnunda çift balayı için yurtdışına çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.