Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İncir fiyatlarına Hadise dopingi

EKONOMİ 10.10.2017 - 13:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1860+ kez okundu.
 

İncir fiyatlarına Hadise dopingi

Germencik 17. İncir Festivali’ni geride bırakırken İncir üreticilerinin yüzünün bu yıl daha fazla güldüğü bildirildi.

AYDIN-  Germencik Belediyesi'nin verdiği bilgiye göre, her yıl geleneksel hale gelen festivalin ardından popülaritesi artan İncir, bu yıl Hadise ile bir adım daha öne çıktı ve dünya çapında daha fazla rağbet gördü. Kilosu 7-8 liradan satılan yük inciri Germencik’te düzenlenen festival sonrası 18 liraya kadar çıktı. İncir üreticileri ise Eylül ayı içerisinde gerçekleşen festivalde sahne alan Hadise’nin fiyatların artmasında büyük katkısı olduğunu düşündüklerini dile getirdi. 8-9 Eylül tarihlerinde Yöresel lezzet İncirin tanıtımı için 17. si düzenlenen festival geride kalırken, dünyanın gözü Germencik’teydi. 2 günde yaklaşık 50 bin kişinin festival için ziyaret ettiği Germencik, tarihin en büyük kalabalığına ev sahipliği yaptı. Perşembe günü Karayolu kenarında toplanan Germencik İncir Pazarında bulunan üreticiler ise, “Festivalde incirimizi tanıtma imkanımız oldu ve bu imkan doğrultusunda da dünyanın gözü Germencik’e çevrildi. İncir üreticilerinin ürünlerini getirdiği ve tüketiciye sunduğu Germencik İncir Pazarı’na festival sonrası çevre İllerden daha fazla tüketici gelmeye başladı. Festival İle bizlere incirimizi tüm dünyaya tanıtma imkanı sunan Belediye Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Ümmet Akın’a teşekkür ediyoruz” dediler. Fiziksel, zihinsel ve ruhsal faydaları olan incirin fiyatının daha da artmasını bekleyen üreticiler durumdan oldukça memnun.
Germencik 17. İncir Festivali’ni geride bırakırken İncir üreticilerinin yüzünün bu yıl daha fazla güldüğü bildirildi.

AYDIN-  Germencik Belediyesi'nin verdiği bilgiye göre, her yıl geleneksel hale gelen festivalin ardından popülaritesi artan İncir, bu yıl Hadise ile bir adım daha öne çıktı ve dünya çapında daha fazla rağbet gördü.

Kilosu 7-8 liradan satılan yük inciri Germencik’te düzenlenen festival sonrası 18 liraya kadar çıktı. İncir üreticileri ise Eylül ayı içerisinde gerçekleşen festivalde sahne alan Hadise’nin fiyatların artmasında büyük katkısı olduğunu düşündüklerini dile getirdi. 8-9 Eylül tarihlerinde Yöresel lezzet İncirin tanıtımı için 17. si düzenlenen festival geride kalırken, dünyanın gözü Germencik’teydi. 2 günde yaklaşık 50 bin kişinin festival için ziyaret ettiği Germencik, tarihin en büyük kalabalığına ev sahipliği yaptı. Perşembe günü Karayolu kenarında toplanan Germencik İncir Pazarında bulunan üreticiler ise, “Festivalde incirimizi tanıtma imkanımız oldu ve bu imkan doğrultusunda da dünyanın gözü Germencik’e çevrildi. İncir üreticilerinin ürünlerini getirdiği ve tüketiciye sunduğu Germencik İncir Pazarı’na festival sonrası çevre İllerden daha fazla tüketici gelmeye başladı. Festival İle bizlere incirimizi tüm dünyaya tanıtma imkanı sunan Belediye Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Ümmet Akın’a teşekkür ediyoruz” dediler.

Fiziksel, zihinsel ve ruhsal faydaları olan incirin fiyatının daha da artmasını bekleyen üreticiler durumdan oldukça memnun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.