Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İnç ve Sarıoğlu Ailelerinin mutlu günü

DÜNYA 05.01.2015 - 19:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3963+ kez okundu.
 

İnç ve Sarıoğlu Ailelerinin mutlu günü

Nazilli’nin tanınmış esnaflarından Gandakoğlları kuru gıda işletme müdürü Atilla İnç, hayatını üniversite öğrencisi Huriye Sarıoğlu ile muhteşem bir düğünle birleştirdi.

Nazilli’nin tanınmış esnaflarından Gandakoğlları kuru gıda işletme müdürü Atilla İnç, hayatını üniversite öğrencisi Huriye Sarıoğlu ile muhteşem bir düğünle birleştirdi. Nazilli’nin başarılı genç işadamlarından Atilla İnç’i en mutlu gününde arkadaşları ve akrabaları yalnız bırakmazken, İnç çifti düğünlerini Kıbrıs tatili ile noktaladı.Gandakoğulları Kuru Gıda İşletmesi kurucularından Hasan Hüseyin İnç’in oğlu Atilla ile terzi İdris Sarıoğlu’nun kızı Huriye’nin Nazilli Enver Yetkiner Düğün Salonunda düzenlenen düğün törenine geniş bir davetli topluluğu katıldı. Damadın anne-babası Fatma-Hasan Hüseyin ile gelinin anne-babası Birgül-İdris Sarıoğlu davetlileri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi.Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nevzat İzgü, Nazilli’nin tanınmış siyasetçilerinden Mustafa Acar ile İşadamları Şemsettin Canatan, Ali Aydın, Murat Kaplan, Abdullah Aktolun, Taner Günana, Metin Topaç, Abdullah Karaefe, Hulki Karakaya, Nuri Şimşek ve oğulları, Cengiz Sadıç, Yusuf Topaç, Kadir Çelik, Orhan Önal, Ferdi Güler, Mehmet Eminoğlu, Tunay Kösem, Barış Gedik, Hasan Aydın, Hakan Karakaş ve banka müdürlerinin katıldığı düğün töreninde Atilla ve Huriye İnç’in arkadaşları da genç çifti yalnız bırakmazken, geç saatlere kadar eğlenmeleri düğüne ayrı bir renk kattı. Adnan Menderes Üniversitesi Pazarlama Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Huriye İnç ile Gandakoğulları Kuru Gıda İşletme Müdürü Atilla İnç’in geçtiğimiz yıl tanıştıkları öğrenilirken, kısa sürede alevlenen aşkları mutlu sonla bitti. Eylül ayında nişan yapan Huriye-Atilla çifti, balayı için düğün sonrası Kıbrıs tatili yaptı. Damat Atilla İnç; “Sevgi, saygı ve anlayış ile temelini attığımız beraberliğimizde bizleri yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyorum” dedi
Nazilli’nin tanınmış esnaflarından Gandakoğlları kuru gıda işletme müdürü Atilla İnç, hayatını üniversite öğrencisi Huriye Sarıoğlu ile muhteşem bir düğünle birleştirdi.

Nazilli’nin tanınmış esnaflarından Gandakoğlları kuru gıda işletme müdürü Atilla İnç, hayatını üniversite öğrencisi Huriye Sarıoğlu ile muhteşem bir düğünle birleştirdi.

Nazilli’nin başarılı genç işadamlarından Atilla İnç’i en mutlu gününde arkadaşları ve akrabaları yalnız bırakmazken, İnç çifti düğünlerini Kıbrıs tatili ile noktaladı.Gandakoğulları Kuru Gıda İşletmesi kurucularından Hasan Hüseyin İnç’in oğlu Atilla ile terzi İdris Sarıoğlu’nun kızı Huriye’nin Nazilli Enver Yetkiner Düğün Salonunda düzenlenen düğün törenine geniş bir davetli topluluğu katıldı. Damadın anne-babası Fatma-Hasan Hüseyin ile gelinin anne-babası Birgül-İdris Sarıoğlu davetlileri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi.Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nevzat İzgü, Nazilli’nin tanınmış siyasetçilerinden Mustafa Acar ile İşadamları Şemsettin Canatan, Ali Aydın, Murat Kaplan, Abdullah Aktolun, Taner Günana, Metin Topaç, Abdullah Karaefe, Hulki Karakaya, Nuri Şimşek ve oğulları, Cengiz Sadıç, Yusuf Topaç, Kadir Çelik, Orhan Önal, Ferdi Güler, Mehmet Eminoğlu, Tunay Kösem, Barış Gedik, Hasan Aydın, Hakan Karakaş ve banka müdürlerinin katıldığı düğün töreninde Atilla ve Huriye İnç’in arkadaşları da genç çifti yalnız bırakmazken, geç saatlere kadar eğlenmeleri düğüne ayrı bir renk kattı.

Adnan Menderes Üniversitesi Pazarlama Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Huriye İnç ile Gandakoğulları Kuru Gıda İşletme Müdürü Atilla İnç’in geçtiğimiz yıl tanıştıkları öğrenilirken, kısa sürede alevlenen aşkları mutlu sonla bitti. Eylül ayında nişan yapan Huriye-Atilla çifti, balayı için düğün sonrası Kıbrıs tatili yaptı. Damat Atilla İnç; “Sevgi, saygı ve anlayış ile temelini attığımız beraberliğimizde bizleri yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.