Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İMO’dan Başkan Özakcan’a ziyaret

GÜNCEL 13.04.2018 - 13:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2798+ kez okundu.
 

İMO’dan Başkan Özakcan’a ziyaret

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Aydın Şubesi, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen olağan genel kurul ile göreve gelen Hasan Gürkan Yenipazarlı ve yönetim kurulu üyeleri, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut ÖZakcan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Özakcan'a bugüne kadar şubelerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Yenipazarlı, "Belediye bugüne kadar şubemize desteklerini eksik etmedi. Bundan sonra da belediyemiz ile koordineli olarak çalışmalar yaparak, Aydınımız ve Efeler halkımız için güzel projelere imza atmak istiyoruz. Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Yenipazarlı ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da kapılarının tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerine açık olduğunu belirtti.
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Aydın Şubesi, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen olağan genel kurul ile göreve gelen Hasan Gürkan Yenipazarlı ve yönetim kurulu üyeleri, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut ÖZakcan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Özakcan'a bugüne kadar şubelerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Yenipazarlı, "Belediye bugüne kadar şubemize desteklerini eksik etmedi. Bundan sonra da belediyemiz ile koordineli olarak çalışmalar yaparak, Aydınımız ve Efeler halkımız için güzel projelere imza atmak istiyoruz. Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Yenipazarlı ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da kapılarının tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerine açık olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.