Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İMO’nun yeni yönetimi belli oldu

GÜNCEL 27.02.2020 - 19:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4089+ kez okundu.
 

İMO’nun yeni yönetimi belli oldu

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi 14. Dönem Yönetim Kurulu ve Merkez Delege Seçimleri 23 Şubat 2020 tarihinde 3 liste yarıştı.

AYDIN - İMO Aydın Şube yönetimine kazanan Değişim Gurubu, İnş. Müh. Özlenen Alcı başkanlığında oda binasında düzenlenen basın toplantısıyla yeni görev dağılımını basına tanıttı.   “ÖNCELİKLE BİNAMIZIN BAKIMINI YAPACAĞIZ” Başkan Alcı, “ TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi’nde hizmet yarışının ilk aşamasını tamamladık. Şimdi daha hızlı koşarak önümüzdeki tüm engelleri aşacağız. Öncelikle binamızın bakımını yapacağız. İlk çalışmalarımız meslektaşlarımızın ekonomik olarak faydalanacağı alanlarda olacak. İşsiz arkadaşlarımızın özgeçmişlerini almaya başladık. Odamızın meslek içi eğitimlerini hızlandırıp tüm üyelerimizin talepleri doğrultusunda öncelik sırasıyla yapacağız. Şubemiz etkinlikleri çerçevesinde üyelerimize yönelik Teknik gezileri düzenleyeceğiz. İlk gezimiz Doğuş Tuğla kiremit fabrikasına olacaktır. Gezimizin tarihini en kısa zamanda üyelerimize duyuracağız. 06 Mart 2020 tarihinde tanışma toplantısı yaparak bu yıl yapmayı planladığımız eğitim ve etkinlikleri üyelerimiz ile birlikte konuşacağız. Bu toplantıyı her ayın ilk cuma günü sürekli tekrarlayacağız. Biz seçim yolunda Yönetim Kuruluna aday arkadaşlarımızla her kararı ortak aldık. Seçimlerden sonra da bunu devam ettirip birlikte çalışacağız. Sözlerimi tamamlarken bizden önce görev yapan Yönetici arkadaşlarıma teşekkür ederim. Seçim sırasında bizi destekleyen ve desteklemeyen, seçime gelerek bizi bu demokrasi yarışında yalnız bırakmayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim. Meslek grubu, ilçe, kişi ayrımı yapmadan görevimizi ve verdiğimiz taahhütleri gerçekleştireceğimize buradan bir kez daha kamuoyuna ve meslektaşlarımıza duyuruyoruz” dedi. YENİ YÖNETİM ŞU İSMLERDEN OLUŞTU Özlenen Alcı- Şube Yönetim Kurulu Başkanı, Tarkans Zorlu Koşar- Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi, Anıl Akgün-Şube Saymanı olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Atılım Kahraman, Serkan Zerman, Çağatay Özcan ve Murat Biçer. MERKEZ DELEGESİ Tufan Öz, Kamuran Cirit, Adem Yaman, Murat Kuduğ, Mustafa Bodeni Mehmet Nalcı ve Osman Özpınar.
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi 14. Dönem Yönetim Kurulu ve Merkez Delege Seçimleri 23 Şubat 2020 tarihinde 3 liste yarıştı.

AYDIN - İMO Aydın Şube yönetimine kazanan Değişim Gurubu, İnş. Müh. Özlenen Alcı başkanlığında oda binasında düzenlenen basın toplantısıyla yeni görev dağılımını basına tanıttı.  

“ÖNCELİKLE BİNAMIZIN BAKIMINI YAPACAĞIZ”

Başkan Alcı, “ TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi’nde hizmet yarışının ilk aşamasını tamamladık. Şimdi daha hızlı koşarak önümüzdeki tüm engelleri aşacağız. Öncelikle binamızın bakımını yapacağız. İlk çalışmalarımız meslektaşlarımızın ekonomik olarak faydalanacağı alanlarda olacak. İşsiz arkadaşlarımızın özgeçmişlerini almaya başladık. Odamızın meslek içi eğitimlerini hızlandırıp tüm üyelerimizin talepleri doğrultusunda öncelik sırasıyla yapacağız. Şubemiz etkinlikleri çerçevesinde üyelerimize yönelik Teknik gezileri düzenleyeceğiz.

İlk gezimiz Doğuş Tuğla kiremit fabrikasına olacaktır. Gezimizin tarihini en kısa zamanda üyelerimize duyuracağız. 06 Mart 2020 tarihinde tanışma toplantısı yaparak bu yıl yapmayı planladığımız eğitim ve etkinlikleri üyelerimiz ile birlikte konuşacağız. Bu toplantıyı her ayın ilk cuma günü sürekli tekrarlayacağız.

Biz seçim yolunda Yönetim Kuruluna aday arkadaşlarımızla her kararı ortak aldık. Seçimlerden sonra da bunu devam ettirip birlikte çalışacağız.

Sözlerimi tamamlarken bizden önce görev yapan Yönetici arkadaşlarıma teşekkür ederim. Seçim sırasında bizi destekleyen ve desteklemeyen, seçime gelerek bizi bu demokrasi yarışında yalnız bırakmayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim.

Meslek grubu, ilçe, kişi ayrımı yapmadan görevimizi ve verdiğimiz taahhütleri gerçekleştireceğimize buradan bir kez daha kamuoyuna ve meslektaşlarımıza duyuruyoruz” dedi.

YENİ YÖNETİM ŞU İSMLERDEN OLUŞTU

Özlenen Alcı- Şube Yönetim Kurulu Başkanı, Tarkans Zorlu Koşar- Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi, Anıl Akgün-Şube Saymanı olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Atılım Kahraman, Serkan Zerman, Çağatay Özcan ve Murat Biçer.

MERKEZ DELEGESİ

Tufan Öz, Kamuran Cirit, Adem Yaman, Murat Kuduğ, Mustafa Bodeni Mehmet Nalcı ve Osman Özpınar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.