Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İMO da Değişim Grubu fark yaratmaya aday

GÜNCEL 06.02.2020 - 12:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3985+ kez okundu.
 

İMO da Değişim Grubu fark yaratmaya aday

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Aydın Şubesi’nin 23 Şubat’taki genel kurulunda yönetime aday olan Değişim Grubu üyeleri oda binasında basın toplantısı düzenledi. Grup Sözcüsü Özlenen Alcı, fark yaratmaya aday olduklarını vurguladı.

AYDIN - Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi’nin 22 – 23 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulunda yönetime talip olan Değişim Grubu üyeleri basınla buluştu. Oda binasındaki toplantıda konuşan Grup Sözcüsü Özlenen Alcı, Değişim Grubu’nu meslek kollarının tümünü içine alacak şekilde oluşturduklarını belirterek, “İnşaat Mühendisleri Odası 14. Dönem yönetim ve delege seçimlerine adaylığımızı açıklıyoruz. Değişim Gurubunun, meslek kollarımızın tümünü içine alacak şekilde oluşturduk. Tecrübeli ve güçlü ekip arkadaşlarından seçtik. Güçlü bir ekiple farklı olanın yapılacağına inandık. Değişim Grubu, daha önce faydalı olarak yapılmış olan her şeyin üstüne fayda eklemeye, yapılmayanları yaparak fark yaratmaya adaydır. Bundan sonra, her meslektaşımızın problemini oda olarak hassas bir şekilde dikkate alacağız ve çözüme ulaşana kadar her arkadaşımızın yanında olacağız. AZİM ve KARARLILIK Azmimizle Değişim Grubu’nu kurduk, kararlılığımızla bir araya geldik. Bundan sonra yılmadan, güçlü bir şekilde meslektaşlarımızın desteğini almak için yola çıkıyoruz. Farklılık ve çözüm arayan tüm oda mensuplarının bizi destekleyeceğine inanıyoruz. Değişim Grubu Sözcüsü olarak, çıktığımız bu yolda güçlü, azimli, kararlı ekip arkadaşlarımızla değişimin başladığını buradan açıklıyorum, tüm meslektaşlarımıza hayıtlı olsun” dedi. Değişim Grubu’nun yönetim kurulu üyeliği aday listesinde şu isimler yer aldı: Özlenen Alcı, Tarkans Zorlu Koşar, Mehmet Anıl Akgün, Ali Atılım Kahraman, Serkan Zerman, Çağatay Özcan, Selami Zorlu.
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Aydın Şubesi’nin 23 Şubat’taki genel kurulunda yönetime aday olan Değişim Grubu üyeleri oda binasında basın toplantısı düzenledi. Grup Sözcüsü Özlenen Alcı, fark yaratmaya aday olduklarını vurguladı.

AYDIN - Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi’nin 22 – 23 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulunda yönetime talip olan Değişim Grubu üyeleri basınla buluştu.

Oda binasındaki toplantıda konuşan Grup Sözcüsü Özlenen Alcı, Değişim Grubu’nu meslek kollarının tümünü içine alacak şekilde oluşturduklarını belirterek, “İnşaat Mühendisleri Odası 14. Dönem yönetim ve delege seçimlerine adaylığımızı açıklıyoruz. Değişim Gurubunun, meslek kollarımızın tümünü içine alacak şekilde oluşturduk. Tecrübeli ve güçlü ekip arkadaşlarından seçtik. Güçlü bir ekiple farklı olanın yapılacağına inandık. Değişim Grubu, daha önce faydalı olarak yapılmış olan her şeyin üstüne fayda eklemeye, yapılmayanları yaparak fark yaratmaya adaydır. Bundan sonra, her meslektaşımızın problemini oda olarak hassas bir şekilde dikkate alacağız ve çözüme ulaşana kadar her arkadaşımızın yanında olacağız.

AZİM ve KARARLILIK

Azmimizle Değişim Grubu’nu kurduk, kararlılığımızla bir araya geldik. Bundan sonra yılmadan, güçlü bir şekilde meslektaşlarımızın desteğini almak için yola çıkıyoruz. Farklılık ve çözüm arayan tüm oda mensuplarının bizi destekleyeceğine inanıyoruz. Değişim Grubu Sözcüsü olarak, çıktığımız bu yolda güçlü, azimli, kararlı ekip arkadaşlarımızla değişimin başladığını buradan açıklıyorum, tüm meslektaşlarımıza hayıtlı olsun” dedi.

Değişim Grubu’nun yönetim kurulu üyeliği aday listesinde şu isimler yer aldı:

Özlenen Alcı, Tarkans Zorlu Koşar, Mehmet Anıl Akgün, Ali Atılım Kahraman, Serkan Zerman, Çağatay Özcan, Selami Zorlu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.