Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İmam Hatip Lisesi kazandırılacak

SİYASET 06.01.2015 - 12:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3966+ kez okundu.
 

İmam Hatip Lisesi kazandırılacak

AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Didim’e Endüstri Meslek Lisesi ile İmam Hatip Lisesi kazandırılacağını belirtti.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Didim’e Endüstri Meslek Lisesi ile İmam Hatip Lisesi kazandırılacağını belirtti. AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Didim’e Endüstri Meslek Lisesi ile İmam Hatip Lisesinin kazandırılmasıyla ilgili olarak müjde verdi Ünlü, yaptığı açıklamada; “İlçe teşkilatı olarak ilçemizin eğitim imkanları geliştirilmesi içinde çalışmalarımız devam etmektedir. Milli Eğitim bakanlığında ilçemize yapılacak Endüstri Meslek Lisesini ve İmam Hatip Lisesini yatırım planına aldırma noktasında son noktaya gelinmiştir. Önümüzdeki günlerde yetkili kamu kurumları bu yatırımları açıklayacaktır. İlçemize 1035 parselde Didim futbol sahasının güneydoğu kısmında liman yoluna bitişik Karakuyu mevkiinde 24 derslikli atölye binalarıyla 15 bin 300 metrekare arsa içinde Endüstri meslek lisesi yapılacaktır. 2013/2 parselde Didim Anadolu Lisesinin doğu kısmında yolun karşısında Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunun güney kısmında 7 bin 771 metrekare arsa içinde 24 derslikli pansiyonlu İmam Hatip Lisesi yapılacaktır” dedi.Ünlü ayrıca Didim’e bir Fen Lisesi ile Akbük’e bir lise kazandırılması noktasında çalışma başlattıklarını ifade etti.
AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Didim’e Endüstri Meslek Lisesi ile İmam Hatip Lisesi kazandırılacağını belirtti.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Didim’e Endüstri Meslek Lisesi ile İmam Hatip Lisesi kazandırılacağını belirtti.

AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Didim’e Endüstri Meslek Lisesi ile İmam Hatip Lisesinin kazandırılmasıyla ilgili olarak müjde verdi Ünlü, yaptığı açıklamada; “İlçe teşkilatı olarak ilçemizin eğitim imkanları geliştirilmesi içinde çalışmalarımız devam etmektedir. Milli Eğitim bakanlığında ilçemize yapılacak Endüstri Meslek Lisesini ve İmam Hatip Lisesini yatırım planına aldırma noktasında son noktaya gelinmiştir. Önümüzdeki günlerde yetkili kamu kurumları bu yatırımları açıklayacaktır. İlçemize 1035 parselde Didim futbol sahasının güneydoğu kısmında liman yoluna bitişik Karakuyu mevkiinde 24 derslikli atölye binalarıyla 15 bin 300 metrekare arsa içinde Endüstri meslek lisesi yapılacaktır.

2013/2 parselde Didim Anadolu Lisesinin doğu kısmında yolun karşısında Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulunun güney kısmında 7 bin 771 metrekare arsa içinde 24 derslikli pansiyonlu İmam Hatip Lisesi yapılacaktır” dedi.Ünlü ayrıca Didim’e bir Fen Lisesi ile Akbük’e bir lise kazandırılması noktasında çalışma başlattıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.