Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İlk yardım eğitimi verildi

SAĞLIK 18.02.2019 - 10:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3875+ kez okundu.
 

İlk yardım eğitimi verildi

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından Aydın Efeler Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü kurumuna yönelik Temel İlkyardım Eğitimi verildi.

AYDIN - İlk yardım eğitmenleri Fatoş Ünal, Feyza Duygu Örsçelik ve Gülhan Borazan tarafından iki gün ve 16 saat süren eğitimde 13 personele eğitim gerçekleştirildi. Temel İlk Yardım eğitiminde personele, genel ilkyardım bilgileri, hasta/yaralının ve olay yerinin değerlendirilmesi, temel yaşam desteği, kanamalarda, yaralanmalarda, yanık, donma ve sıcak çarpmalarında, kırık, çıkık ve burkulmalarda, bilinç bozukluklarında, zehirlenmelerde, hayvan ısırmalarında, göz, kulak ve buruna yabancı cisim kaçmasında, boğulmalarda ilkyardım teknik ve uygulamaları ile hasta, yaralı taşıma teknikleri anlatıldı.
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından Aydın Efeler Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü kurumuna yönelik Temel İlkyardım Eğitimi verildi.

AYDIN - İlk yardım eğitmenleri Fatoş Ünal, Feyza Duygu Örsçelik ve Gülhan Borazan tarafından iki gün ve 16 saat süren eğitimde 13 personele eğitim gerçekleştirildi.

Temel İlk Yardım eğitiminde personele, genel ilkyardım bilgileri, hasta/yaralının ve olay yerinin değerlendirilmesi, temel yaşam desteği, kanamalarda, yaralanmalarda, yanık, donma ve sıcak çarpmalarında, kırık, çıkık ve burkulmalarda, bilinç bozukluklarında, zehirlenmelerde, hayvan ısırmalarında, göz, kulak ve buruna yabancı cisim kaçmasında, boğulmalarda ilkyardım teknik ve uygulamaları ile hasta, yaralı taşıma teknikleri anlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.