Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İlk oyun ayakta alkışlandı

SANAT 27.12.2016 - 10:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1476+ kez okundu.
 

İlk oyun ayakta alkışlandı

Efeler Belediye Tiyatrosu ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’ isimli tiyatro oyunu ile perdelerini sanatseverlere açtı. Oyun sonunda izleyiciler, oyuncuları ayakta alkışladı.

AYDIN- Efeler Belediyesi bünyesinde oluşturulan ‘Efeler Belediye Tiyatrosu’ ilk sınavını Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu’nda verdi. Arkın Selek’in eğitmenliğindeki belediye tiyatrosunun ilk oyunu olan ve Güngör Dilmen’in yazdığı ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’ isimli oyunu Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, tiyatroseverler ile birlikte izledi. Dakikalar öncesinden salonu hınca hınç dolduran sanatseverler oyunu beğeni ile izlerken,  iki perdelik oyun ayakta alkışlandı. Oyun sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, oyunun yönetmenliğini üstlenen Arkın Selek ve tüm oyunları tek tek tebrik ederek günün anısına Selek’e çiçek takdim etti. Başkan Özakcan, “Değerli müzisyenlerimizin icrası, oyuncu kardeşlerimizin yetenekleri ile hepimiz güzel bir zaman dilimi yaşadık. Tabi ki bu etkinlikler seyircilerimiz ile güzel, onların ilgisi ve alakası ile güzel. Ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en zor döneminden geçiyor. Bu Cumhuriyet, bu devlet, bu demokrasi ülkemize kolay gelmedi. Bunların önemini ve değerini bilmeliyiz. Artık yeni acılar yaşamak istemiyoruz. Bu güzellikleri yaşamak varken, savaş ve terör niye? Önümüzdeki süreçte bu acıları yaşamadığımız, daha güzel anları birlikte paylaştığımız mutlu bir Türkiye diliyor, katılımlarından dolayı tüm sanatseverlere teşekkür ediyorum” dedi.
Efeler Belediye Tiyatrosu ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’ isimli tiyatro oyunu ile perdelerini sanatseverlere açtı. Oyun sonunda izleyiciler, oyuncuları ayakta alkışladı.

AYDIN- Efeler Belediyesi bünyesinde oluşturulan ‘Efeler Belediye Tiyatrosu’ ilk sınavını Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu’nda verdi. Arkın Selek’in eğitmenliğindeki belediye tiyatrosunun ilk oyunu olan ve Güngör Dilmen’in yazdığı ‘Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını’ isimli oyunu Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, tiyatroseverler ile birlikte izledi. Dakikalar öncesinden salonu hınca hınç dolduran sanatseverler oyunu beğeni ile izlerken,  iki perdelik oyun ayakta alkışlandı.

Oyun sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, oyunun yönetmenliğini üstlenen Arkın Selek ve tüm oyunları tek tek tebrik ederek günün anısına Selek’e çiçek takdim etti.

Başkan Özakcan, “Değerli müzisyenlerimizin icrası, oyuncu kardeşlerimizin yetenekleri ile hepimiz güzel bir zaman dilimi yaşadık. Tabi ki bu etkinlikler seyircilerimiz ile güzel, onların ilgisi ve alakası ile güzel. Ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en zor döneminden geçiyor. Bu Cumhuriyet, bu devlet, bu demokrasi ülkemize kolay gelmedi. Bunların önemini ve değerini bilmeliyiz. Artık yeni acılar yaşamak istemiyoruz. Bu güzellikleri yaşamak varken, savaş ve terör niye? Önümüzdeki süreçte bu acıları yaşamadığımız, daha güzel anları birlikte paylaştığımız mutlu bir Türkiye diliyor, katılımlarından dolayı tüm sanatseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.