Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İlk kez termal otelde kaldılar

GÜNCEL 10.03.2017 - 12:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3837+ kez okundu.
 

İlk kez termal otelde kaldılar

Buharkent Kaymakamlığınca sürdürülen sosyal projeler hız kaybetmeden devam ediyor.

AYDIN- İlçenin yeni ve genç Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı tarafından yine Aydın’da ilk kez uygulanan proje kapsamında ilçedeki 15 ihtiyaç sahibi vatandaş hayatlarında ilk kez termal otelde konakladı. Kaymakam Arabacı, “İlçe halkımızı sosyal olanaklardan faydalandırabilmek için projelerimiz sürecek” dedi. İhtiyaç sahipleri termal otelde ağırlandı Geçtiğimiz gün Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı tarafından Aydın’da ilk kez uygulanan proje kapsamında, kış aylarında sıkça karşılaşılan soba zehirlenmelerinin önüne geçebilmek için daha önce kaymakamlık tarafından ücretsiz kömür dağıtılan ailelere 160 adet detektör verilmesinin ardından bu kez ihtiyaç sahipleri sevindirildi. Kaymakam Arabacı, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Termal turizm ile anılan Buharkent’imizde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızdan bugüne kadar termal imkânından yararlanmamış ve burada ikamet edenlerden Kaymakamlığımızca tespit edilen 15 vatandaşımız bir gece boyunca ilçemizdeki termal otellerden birinde misafir edildi. Vatandaşlarımız bu düzenlemeden duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür ettiler” dedi.
Buharkent Kaymakamlığınca sürdürülen sosyal projeler hız kaybetmeden devam ediyor.

AYDIN- İlçenin yeni ve genç Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı tarafından yine Aydın’da ilk kez uygulanan proje kapsamında ilçedeki 15 ihtiyaç sahibi vatandaş hayatlarında ilk kez termal otelde konakladı. Kaymakam Arabacı, “İlçe halkımızı sosyal olanaklardan faydalandırabilmek için projelerimiz sürecek” dedi.

İhtiyaç sahipleri termal otelde ağırlandı

Geçtiğimiz gün Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı tarafından Aydın’da ilk kez uygulanan proje kapsamında, kış aylarında sıkça karşılaşılan soba zehirlenmelerinin önüne geçebilmek için daha önce kaymakamlık tarafından ücretsiz kömür dağıtılan ailelere 160 adet detektör verilmesinin ardından bu kez ihtiyaç sahipleri sevindirildi. Kaymakam Arabacı, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Termal turizm ile anılan Buharkent’imizde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızdan bugüne kadar termal imkânından yararlanmamış ve burada ikamet edenlerden Kaymakamlığımızca tespit edilen 15 vatandaşımız bir gece boyunca ilçemizdeki termal otellerden birinde misafir edildi. Vatandaşlarımız bu düzenlemeden duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür ettiler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.