Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İlk kez kitap fuarı düzenlenecek

KÜLTÜR 22.05.2018 - 13:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2945+ kez okundu.
 

İlk kez kitap fuarı düzenlenecek

Aydın’da ilk kez düzenlenecek kitap fuarı ile yazarlar ve yayınevleri kitapseverlerle bir araya gelecek.

AYDIN- Aydın Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından ilk defa Aydın’da düzenlenecek olan Aydın Kitap Fuarı’na ilginin yoğun olması bekleniyor. Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda 25 Mayıs 2018 Cuma günü saat 14.00’da açılışı gerçekleştirilecek olan kitap fuarı ile yazarlar ve yayınevleri Aydınlı kitapseverler ile bir araya gelecek. Fuara yaklaşık 100’e yakın yayınevinin stant açması beklenirken, bir çok yazar ve şairin okurları ile buluşması bekleniyor. Aydın Kitap Fuarı, 03 Haziran 2018 tarihine kadar, sabah 10.00 ve akşam 22.00 saatleri arasında gezilebilecek.
Aydın’da ilk kez düzenlenecek kitap fuarı ile yazarlar ve yayınevleri kitapseverlerle bir araya gelecek.

AYDIN- Aydın Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından ilk defa Aydın’da düzenlenecek olan Aydın Kitap Fuarı’na ilginin yoğun olması bekleniyor. Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda 25 Mayıs 2018 Cuma günü saat 14.00’da açılışı gerçekleştirilecek olan kitap fuarı ile yazarlar ve yayınevleri Aydınlı kitapseverler ile bir araya gelecek.

Fuara yaklaşık 100’e yakın yayınevinin stant açması beklenirken, bir çok yazar ve şairin okurları ile buluşması bekleniyor. Aydın Kitap Fuarı, 03 Haziran 2018 tarihine kadar, sabah 10.00 ve akşam 22.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.