Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İlk kar düştü

GÜNCEL 25.10.2018 - 18:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2446+ kez okundu.
 

İlk kar düştü

Aydın’da dün akşam etkili olan yağışlı hava ile birlikte Karacasu ilçesi Palamutçuk Mahallesi’nde yılın ilk karı düştü.

AYDIN- Ege Bölgesi’nin Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgasının etkisine girmesi ile Aydın’da yağışlı hava etkili oldu. Alçak kesimlerde sağanak yağışlı hava etkili olurken, Karacasu’nun Palamutçuk Mahallesi’nde yılın ilk karı yağdı. Kısa süreli kar yağışı sonrası yerler beyaz örtü ile kaplandı. Aydın’da soğuk havanın yarında etkisini gösterdikten sonra hafta sonu sıcaklık değerlerinin tekrar yükselişe geçeceği öğrenildi.
Aydın’da dün akşam etkili olan yağışlı hava ile birlikte Karacasu ilçesi Palamutçuk Mahallesi’nde yılın ilk karı düştü.

AYDIN- Ege Bölgesi’nin Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgasının etkisine girmesi ile Aydın’da yağışlı hava etkili oldu. Alçak kesimlerde sağanak yağışlı hava etkili olurken, Karacasu’nun Palamutçuk Mahallesi’nde yılın ilk karı yağdı. Kısa süreli kar yağışı sonrası yerler beyaz örtü ile kaplandı.

Aydın’da soğuk havanın yarında etkisini gösterdikten sonra hafta sonu sıcaklık değerlerinin tekrar yükselişe geçeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.