Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İlk beton, Sevgi Sokak’ta kullanılmaya başladı

GÜNCEL 10.12.2019 - 13:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1645+ kez okundu.
 

İlk beton, Sevgi Sokak’ta kullanılmaya başladı

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatları ile büyük bir tasarruf sağlamak amacıyla Didim Belediyesi Garaj Amirliği’ne kurulan Beton Santrali’nde üretilen beton ilk olarak Sevgi Sokak’ta kullanmaya başlandı.

AYDIN- Didim Yeni Mahalle’de bulunan ve Didim Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları gerçekleştirilen Sevgi isimli sokağın düzenlemesi, 160 metre uzunluğunda yapılacak olup, içerisinde 2,40 metre eninde bisiklet yolu, toplam 4 metre eninde yürüyüş yolu ve görme engelli vatandaşlarımız için hissedilebilir yürüme yüzeyi ile rampa yapılacak. Sokakta yapılacak olan bisiklet yolunda belediyemiz beton santrali tarafından üretilen beton ilk kez kullanılmaya başlandı. Konu ile ilgili bilgilendirme yapan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Belediyemizin yeni beton santralinde ürettiğimiz ilk betonu, Sevgi Sokak’ımızın yapımında kullanmaya başladık. Kentimizin birçok bölgesinde hayata geçireceğimiz projelerde kendi betonumuzu kullanarak tasarruf edecek, ilçemize değer katacağız” ifadelerine yer verildi. Çalışmalarını en kısa sürede biteceğine değinen Başkan Atabay, düzenlemelerin ardından son olarak da Sevgi Sokak’ta aydınlatma ve peyzaj çalışmaları yapılacağını belirtti.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatları ile büyük bir tasarruf sağlamak amacıyla Didim Belediyesi Garaj Amirliği’ne kurulan Beton Santrali’nde üretilen beton ilk olarak Sevgi Sokak’ta kullanmaya başlandı.

AYDIN- Didim Yeni Mahalle’de bulunan ve Didim Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları gerçekleştirilen Sevgi isimli sokağın düzenlemesi, 160 metre uzunluğunda yapılacak olup, içerisinde 2,40 metre eninde bisiklet yolu, toplam 4 metre eninde yürüyüş yolu ve görme engelli vatandaşlarımız için hissedilebilir yürüme yüzeyi ile rampa yapılacak.

Sokakta yapılacak olan bisiklet yolunda belediyemiz beton santrali tarafından üretilen beton ilk kez kullanılmaya başlandı.

Konu ile ilgili bilgilendirme yapan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Belediyemizin yeni beton santralinde ürettiğimiz ilk betonu, Sevgi Sokak’ımızın yapımında kullanmaya başladık. Kentimizin birçok bölgesinde hayata geçireceğimiz projelerde kendi betonumuzu kullanarak tasarruf edecek, ilçemize değer katacağız” ifadelerine yer verildi.

Çalışmalarını en kısa sürede biteceğine değinen Başkan Atabay, düzenlemelerin ardından son olarak da Sevgi Sokak’ta aydınlatma ve peyzaj çalışmaları yapılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.