Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İlk atış Başkan Özakcan'dan

GÜNCEL 02.10.2018 - 13:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1513+ kez okundu.
 

İlk atış Başkan Özakcan'dan

Efeler Belediyesi’nin yapmış olduğu parklarla göz doldurmaya devam etmekte olduğu bildirildi.

AYDIN- Yaptığı hizmet ve çalışmalarla birçok ilke imza attığı belirtilen Efeler Belediyesi’nin, son olarak revize ettiği İlhan Apaydın Parkı’nda yapmış olduğu tenis kortu ile bir ilke daha imza attığı, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın basketbol ve teniste ilk atışı yaptığı belirtildi. Yapılan açıklamaya göre, Efeler Belediyesi’nin, Mimar Sinan Mahallesi’nde sadece basketbol sahası olarak kullanılan İlhan Apaydın Parkı’nda yapmış olduğu revize çalışması vatandaşlardan tam not aldı. Önceleri basket sahası olarak kullanılan İlhan Apaydın Parkı'nda yapılan revize çalışmaları sonucunda fitnes aletleri, çocuk oyun alanı, basketbol alanı ve tenis kortu alanı yapıldı. İlhan Apaydın parkında incelemelerde bulunan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, ilçedeki parkların halkın ihtiyacına göre tasarlandığını söyleyerek, bölgedeki parkların revize edildiğini ve Efeler’e yeni parklar kazandırıldığını söyledi. Başkan Özakcan, ‘Aydın’da hiçbir parkta tenis kortu bulunmuyor. İlhan Apaydın Parkı’nda belediyemizce yapılan tenis kortu bir ilktir’ dedi. İlhan Apaydın Parkı’nda incelemelerde bulunan, basketbol potasında ve tenis kortunda toplara vurarak ilk denemeyi yapan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, şunları söyledi: "Belediyemiz, yeni parkları Efeler halkına kazandırırken, eskimiş parkları da revize ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Parklarımızı vatandaşımızın ihtiyacına göre tasarlıyoruz. Kuruluşumuzdan bugüne kadar 50’ye yakın yeni park yaparak ilçe halkımızın hizmetine sunduk. Parklarımız eskiden olduğu gibi, sadece çocuk oyun alanı veya yeşil alanla sınırlı olmuyor. İhtiyaca ve park yapılacak alanın koşullarına göre koşu yolları, fitnes alanı, çocuk oyun alanı, spor alanlarıyla donatılıp hizmet alanı haline getiriliyor. 1885 M2 alandan oluşan İlhan Apaydın Parkı’nda revize çalışmaları sonucunda; basketbol sahası, tenis kortu oluşturulup teleferik, kuluçka salıncak, kaydırak, tahterevalliden oluşan oyun alanı kauçuk zeminle kaplanıp, basketbol ve tenis alanları akrilik zeminle donatıldı. Aydın’da hiçbir parkta tenis kortu bulunmuyor. İlhan Apaydın Parkı’nda belediyemizce yapılan tenis kortu bir ilktir. Yapılan revize çalışmaları ile çok yönlü olarak vatandaşımızın kullanımına açılan İlhan Apaydın Parkı’mızın tüm mahalle sakinlerimize, hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, yürekten saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”
Efeler Belediyesi’nin yapmış olduğu parklarla göz doldurmaya devam etmekte olduğu bildirildi.

AYDIN- Yaptığı hizmet ve çalışmalarla birçok ilke imza attığı belirtilen Efeler Belediyesi’nin, son olarak revize ettiği İlhan Apaydın Parkı’nda yapmış olduğu tenis kortu ile bir ilke daha imza attığı, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın basketbol ve teniste ilk atışı yaptığı belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre, Efeler Belediyesi’nin, Mimar Sinan Mahallesi’nde sadece basketbol sahası olarak kullanılan İlhan Apaydın Parkı’nda yapmış olduğu revize çalışması vatandaşlardan tam not aldı. Önceleri basket sahası olarak kullanılan İlhan Apaydın Parkı'nda yapılan revize çalışmaları sonucunda fitnes aletleri, çocuk oyun alanı, basketbol alanı ve tenis kortu alanı yapıldı. İlhan Apaydın parkında incelemelerde bulunan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, ilçedeki parkların halkın ihtiyacına göre tasarlandığını söyleyerek, bölgedeki parkların revize edildiğini ve Efeler’e yeni parklar kazandırıldığını söyledi. Başkan Özakcan, ‘Aydın’da hiçbir parkta tenis kortu bulunmuyor. İlhan Apaydın Parkı’nda belediyemizce yapılan tenis kortu bir ilktir’ dedi.

İlhan Apaydın Parkı’nda incelemelerde bulunan, basketbol potasında ve tenis kortunda toplara vurarak ilk denemeyi yapan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, şunları söyledi:

"Belediyemiz, yeni parkları Efeler halkına kazandırırken, eskimiş parkları da revize ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Parklarımızı vatandaşımızın ihtiyacına göre tasarlıyoruz.

Kuruluşumuzdan bugüne kadar 50’ye yakın yeni park yaparak ilçe halkımızın hizmetine sunduk. Parklarımız eskiden olduğu gibi, sadece çocuk oyun alanı veya yeşil alanla sınırlı olmuyor. İhtiyaca ve park yapılacak alanın koşullarına göre koşu yolları, fitnes alanı, çocuk oyun alanı, spor alanlarıyla donatılıp hizmet alanı haline getiriliyor.

1885 M2 alandan oluşan İlhan Apaydın Parkı’nda revize çalışmaları sonucunda; basketbol sahası, tenis kortu oluşturulup teleferik, kuluçka salıncak, kaydırak, tahterevalliden oluşan oyun alanı kauçuk zeminle kaplanıp, basketbol ve tenis alanları akrilik zeminle donatıldı. Aydın’da hiçbir parkta tenis kortu bulunmuyor. İlhan Apaydın Parkı’nda belediyemizce yapılan tenis kortu bir ilktir.

Yapılan revize çalışmaları ile çok yönlü olarak vatandaşımızın kullanımına açılan İlhan Apaydın Parkı’mızın tüm mahalle sakinlerimize, hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, yürekten saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.