Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İlk atamalar yapıldı

GENEL 12.04.2019 - 18:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3252+ kez okundu.
 

İlk atamalar yapıldı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in, seçim öncesi verdiği beyanatları uygulamaya koymaya başladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, ilk icraat olarak makam araçlarını kademeye çektiren, makam odasındaki asansörü kaldırtan, söz verdiği ilk ev ziyaretini gerçekleştiren Başkan Ömer Günel, kadro rotasyonu kapsamında ilk atamalarını yaptı. Başkan Ömer Günel, “Ben seçim kampanyam boyunca özellikle tek bir hedefimin olduğunu söyledim. Kuşadası’nda yaşayan her bir bireyin yüzü gülecek, yaşadığı kentte mutlu olacak. Belediye hizmetleri herkese eşit ve sosyal adalet ile dağıtılacak. Benim başkanlığım döneminde, Kuşadası son 30 yılına sünger çekerek yeni bir başlangıç yapacak. Bu amaçla çıktığımız yolda siz değerli hemşehrilerimin de desteği ile bu görevi devraldık. Bugün itibari ile yeni atamalarımızı da yaptık. Hiçbir personelimizi mağdur etme, cezalandırma gibi bir düşüncemiz, eylemimiz olmadı, olmayacaktır. Seçim kampanyası süresince de belirttiğim üzere yeni atamalarımız içinde ayrıca kendi alanında profesyonel arkadaşlarımızın da görevlendirmelerini yaptık. “BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN LİYAKAT VE PERFORMANS OLACAK” Bizim için öncelikli hedefimiz hizmetlerin etkinleşmesine yönelik çözüm odaklı kadroların oluşumunu sağlamaktır. Yaptığımız görev rotasyonlarında hiçbir personelimizin özlük haklarında değişiklik olmayacak. Görevden alınma ya da işten çıkarma gibi bir konu söz konusu değildir. Atamalarımız liyakat ve performansa dayalıdır. Bu kapsamda önümüzdeki süreçte de kadro rotasyonlarımız devam edecektir. Kuşadası Belediyesi hizmetlerinde ki değişimleri de göreceksiniz. Asli görevimiz vatandaşımıza hizmettir” dedi. 11 departmanda yapılan değişikliklere göre yeni görevlendirmeler şu şekilde oldu: Seyfi Seyhan Süvari: Belediye Başkan Yardımcısı Atıl Ulaş Bengi: Basın Ve Halkla İlişkiler - Kültür Ve Sosyal İşler Koordinatörü Remziye Aheste: Özel Kalem Müdür V. Serdar Kılınç: Muhtarlık İşleri Müdür V. Serkan Gültaşlı:  Etüd Proje Müdürlüğü Emrinde Tekniker Kadir Karabeyoğlu: Fen İşleri Müdür V. Mehmet Erten: Fen İşleri Müdürlüğü Emrinde Ahmet Taşkan: İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü Ve Yapı Kontrol Müdür V. Burak Aran: Etüd Proje Müdür V. Sibel Fıliz Sirer: Park Ve Bahçeler Müdür V. Heves Ok: Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Amir Yardımcısı
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in, seçim öncesi verdiği beyanatları uygulamaya koymaya başladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, ilk icraat olarak makam araçlarını kademeye çektiren, makam odasındaki asansörü kaldırtan, söz verdiği ilk ev ziyaretini gerçekleştiren Başkan Ömer Günel, kadro rotasyonu kapsamında ilk atamalarını yaptı.

Başkan Ömer Günel, “Ben seçim kampanyam boyunca özellikle tek bir hedefimin olduğunu söyledim. Kuşadası’nda yaşayan her bir bireyin yüzü gülecek, yaşadığı kentte mutlu olacak. Belediye hizmetleri herkese eşit ve sosyal adalet ile dağıtılacak. Benim başkanlığım döneminde, Kuşadası son 30 yılına sünger çekerek yeni bir başlangıç yapacak. Bu amaçla çıktığımız yolda siz değerli hemşehrilerimin de desteği ile bu görevi devraldık. Bugün itibari ile yeni atamalarımızı da yaptık. Hiçbir personelimizi mağdur etme, cezalandırma gibi bir düşüncemiz, eylemimiz olmadı, olmayacaktır. Seçim kampanyası süresince de belirttiğim üzere yeni atamalarımız içinde ayrıca kendi alanında profesyonel arkadaşlarımızın da görevlendirmelerini yaptık.

“BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN LİYAKAT VE PERFORMANS OLACAK”

Bizim için öncelikli hedefimiz hizmetlerin etkinleşmesine yönelik çözüm odaklı kadroların oluşumunu sağlamaktır. Yaptığımız görev rotasyonlarında hiçbir personelimizin özlük haklarında değişiklik olmayacak. Görevden alınma ya da işten çıkarma gibi bir konu söz konusu değildir. Atamalarımız liyakat ve performansa dayalıdır. Bu kapsamda önümüzdeki süreçte de kadro rotasyonlarımız devam edecektir. Kuşadası Belediyesi hizmetlerinde ki değişimleri de göreceksiniz. Asli görevimiz vatandaşımıza hizmettir” dedi.

11 departmanda yapılan değişikliklere göre yeni görevlendirmeler şu şekilde oldu:

Seyfi Seyhan Süvari: Belediye Başkan Yardımcısı

Atıl Ulaş Bengi: Basın Ve Halkla İlişkiler - Kültür Ve Sosyal İşler Koordinatörü

Remziye Aheste: Özel Kalem Müdür V.

Serdar Kılınç: Muhtarlık İşleri Müdür V.

Serkan Gültaşlı:  Etüd Proje Müdürlüğü Emrinde Tekniker

Kadir Karabeyoğlu: Fen İşleri Müdür V.

Mehmet Erten: Fen İşleri Müdürlüğü Emrinde

Ahmet Taşkan: İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü Ve Yapı Kontrol Müdür V.

Burak Aran: Etüd Proje Müdür V.

Sibel Fıliz Sirer: Park Ve Bahçeler Müdür V.

Heves Ok: Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Amir Yardımcısı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.