Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İlhan’ın ‘Cumhuriyet Bayramı’ mesajı

EKONOMİ 28.10.2015 - 17:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1719+ kez okundu.
 

İlhan’ın ‘Cumhuriyet Bayramı’ mesajı

MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. Yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda

“Bu ülkenin bugün en çok ihtiyaç duyduğu konu birlik ve beraberlik olmuştur. Bu çok anlamlı tarihin yıl dönümünde, büyük ve necip milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; başta Atatürk olmak üzere, bütün kurucu kahramanları ve şehitlerimizi şükran, minnetle anıyor, hepsine Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi. Tarihten bu yana Türk milletinin, kutlu varlığını sömürge yapmak isteyen işgalcilere karşı verdiği mücadeleyle bağımsızlığını elde ettiğini, kendi geleceği hakkında tek söz ve yetkinin yine kendisinde olacağına dair kararlılığını dünyaya gösterdiğini belirten MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, ülkenin bugünlere kolay gelmediğini ancak bugün Cumhuriyet’in de kıymetini birçok kesimin unuttuğunu söyledi. İlhan, “Cumhuriyet’in kurucu ve vazgeçilmez bütün değerleri meta haline getirilerek değersizleştirilmeye çalışılmaktadır. Bugün  ülkemizin içinde bulunduğu durum aslında 92. Yıl önce yaşanan durumdan farklı değildir. Bu nedenle bugün 92 yıl önceki milli birlik ruhuna sahip olmalıyız. 29 Ekim 1923 tarihinde alınan son ve kesin milli kararla; Türk milletinin bundan sonra hiç kimsenin tutsağı olmayacağı, mukadderatına kendisinin hâkim olacağı, geçmişte olduğu gibi gelecekte de tam bağımsız yaşayacağı tereddüde mahal bırakmayacak bir biçimde açıklanmıştır. Bugün tüm fertlerimiz 92 yıl öncesine gidip dün ile bugünün müzakeresini yapmalı, milli birlik ve beraberliğin kıymetini iyi bilmelidir” diyerek başta Aydın olmak üzere herkesin Cumhuriyet Bayramını kutladı.
MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan Cumhuriyet’in kuruluşunun 92. Yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda

“Bu ülkenin bugün en çok ihtiyaç duyduğu konu birlik ve beraberlik olmuştur. Bu çok anlamlı tarihin yıl dönümünde, büyük ve necip milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; başta Atatürk olmak üzere, bütün kurucu kahramanları ve şehitlerimizi şükran, minnetle anıyor, hepsine Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Tarihten bu yana Türk milletinin, kutlu varlığını sömürge yapmak isteyen işgalcilere karşı verdiği mücadeleyle bağımsızlığını elde ettiğini, kendi geleceği hakkında tek söz ve yetkinin yine kendisinde olacağına dair kararlılığını dünyaya gösterdiğini belirten MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan, ülkenin bugünlere kolay gelmediğini ancak bugün Cumhuriyet’in de kıymetini birçok kesimin unuttuğunu söyledi. İlhan, “Cumhuriyet’in kurucu ve vazgeçilmez bütün değerleri meta haline getirilerek değersizleştirilmeye çalışılmaktadır. Bugün  ülkemizin içinde bulunduğu durum aslında 92. Yıl önce yaşanan durumdan farklı değildir. Bu nedenle bugün 92 yıl önceki milli birlik ruhuna sahip olmalıyız. 29 Ekim 1923 tarihinde alınan son ve kesin milli kararla; Türk milletinin bundan sonra hiç kimsenin tutsağı olmayacağı, mukadderatına kendisinin hâkim olacağı, geçmişte olduğu gibi gelecekte de tam bağımsız yaşayacağı tereddüde mahal bırakmayacak bir biçimde açıklanmıştır. Bugün tüm fertlerimiz 92 yıl öncesine gidip dün ile bugünün müzakeresini yapmalı, milli birlik ve beraberliğin kıymetini iyi bilmelidir” diyerek başta Aydın olmak üzere herkesin Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.