Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İlaçlama çalışmaları sürüyor

GENEL 03.04.2018 - 18:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3156+ kez okundu.
 

İlaçlama çalışmaları sürüyor

Nazilli Belediyesi, haşerelerle mücadele çalışmaları kapsamında ilçe genelinde rutin olarak sürdürdüğü ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

AYDIN - Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sivrisinek, karasinek ve haşerelerle mücadele çalışmaları kapsamda ULV makinesi ile sisleme çalışmalarına başladı. İlçe sınırları içerisinde soğuk sisleme yöntemi ile yapılan ilaçlama sisteminde Sağlık Bakanlığı onaylı çevre sağlığı ilaçları kullanıldı. Sırt pompası ve ULV makinesi yardımıyla çalışmaları gerçekleştiren ekipler, ilçe genelindeki çöp konteyneri, logar, pazaryerleri, sinek, sivrisinek ve larva ilaçlamalarını tamamladı. Yaz aylarının sivrisinek ve haşeresiz geçmesi için çalışmaların rutin olarak sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz sisleme çalışmalarına başladı. Yaz aylarının rahat geçmesi için bu tür çalışmalara büyük özen gösteriyoruz. Ekiplerimiz yıl boyunca daha önceden belirlediğimiz larva odaklarını ilaçlama çalışmalarını sürdürmüştü. Bu çalışmalar ilçe merkezi başta olmak üzere mahallelerimizde rutin olarak sürdürülüyor. Yeşil alanlar, su birikintileri, kanallar, fosseptik çukurları ve gübrelik alanlarda etkin bir ilaçlama çalışması yapıldı. Eğer önlem almasaydık yaz aylarında çok hızlı bir şekilde üreyen bu haşerelerin önünü alamazdık” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediyesi, haşerelerle mücadele çalışmaları kapsamında ilçe genelinde rutin olarak sürdürdüğü ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

AYDIN - Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sivrisinek, karasinek ve haşerelerle mücadele çalışmaları kapsamda ULV makinesi ile sisleme çalışmalarına başladı.

İlçe sınırları içerisinde soğuk sisleme yöntemi ile yapılan ilaçlama sisteminde Sağlık Bakanlığı onaylı çevre sağlığı ilaçları kullanıldı.

Sırt pompası ve ULV makinesi yardımıyla çalışmaları gerçekleştiren ekipler, ilçe genelindeki çöp konteyneri, logar, pazaryerleri, sinek, sivrisinek ve larva ilaçlamalarını tamamladı.

Yaz aylarının sivrisinek ve haşeresiz geçmesi için çalışmaların rutin olarak sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz sisleme çalışmalarına başladı. Yaz aylarının rahat geçmesi için bu tür çalışmalara büyük özen gösteriyoruz. Ekiplerimiz yıl boyunca daha önceden belirlediğimiz larva odaklarını ilaçlama çalışmalarını sürdürmüştü. Bu çalışmalar ilçe merkezi başta olmak üzere mahallelerimizde rutin olarak sürdürülüyor. Yeşil alanlar, su birikintileri, kanallar, fosseptik çukurları ve gübrelik alanlarda etkin bir ilaçlama çalışması yapıldı. Eğer önlem almasaydık yaz aylarında çok hızlı bir şekilde üreyen bu haşerelerin önünü alamazdık” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.