Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş’tan Türkiye 3’üncüsüne hediye

SPOR 10.07.2019 - 11:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3201+ kez okundu.
 

İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş’tan Türkiye 3’üncüsüne hediye

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Güreş Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü olan Suna Durmaz’ı makamında ağırladı.

AYDIN - Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, 28-30 Haziran tarihleri arasında Tekirdağ’ da yapılan “Minik Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 50 kilogramda Türkiye 3’üncüsü olan Kuyucak Yamalak Ortaokulu 7’inci sınıf öğrencisi Suna Durmaz’ı makamında misafir ederek hediye takdim etti. Okumuş, Türkiye Güreş Federasyonu Kadınlar Milli Takım Teknik Direktörleri ve antrenörleri tarafından şampiyonanın en teknik sporcusu ve aynı zamanda Balkan Şampiyonası hazırlık milli takımına seçilen Durmaz’dan, çalışmalarına devam ederek, daha büyük başarılar elde etmesini ve hedefini her zaman bir numara olmak olarak koymasını istedi.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Güreş Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü olan Suna Durmaz’ı makamında ağırladı.

AYDIN - Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, 28-30 Haziran tarihleri arasında Tekirdağ’ da yapılan “Minik Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 50 kilogramda Türkiye 3’üncüsü olan Kuyucak Yamalak Ortaokulu 7’inci sınıf öğrencisi Suna Durmaz’ı makamında misafir ederek hediye takdim etti.

Okumuş, Türkiye Güreş Federasyonu Kadınlar Milli Takım Teknik Direktörleri ve antrenörleri tarafından şampiyonanın en teknik sporcusu ve aynı zamanda Balkan Şampiyonası hazırlık milli takımına seçilen Durmaz’dan, çalışmalarına devam ederek, daha büyük başarılar elde etmesini ve hedefini her zaman bir numara olmak olarak koymasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.