Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş’un paylaşımına tepkiler yağıyor

GÜNCEL 12.04.2020 - 14:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3374+ kez okundu.
 

İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş’un paylaşımına tepkiler yağıyor

milli Eğitim Aydın İl Müdürü Seyfullah Okumuş'un paylaşımı Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

AYDIN - Bir süredir Koronavirüs tedavisi nedeniyle gözetim altına alınan Milli Eğitim Aydın İl Müdürü Seyfullah Okumuş, tedavi gördüğü hastaneden çıkar çıkmaz, o tehlikeli ölümcül hastalığı unutmuş adeta siyasete soyunmuş gibi hareket etmeye kalmış. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve CHP’ye sataşan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’un paylaşımı tepki topladı. Ekrem İmamoğlu’nun bir twitine yanıt veren Okumuş, “Hükümet Sokağa Çıkma yasağı Getirsin Diye yırtınıyordu Koskoca İstanbulu Yöneten başkan Herİhtimale karşı Önlemlerini Almalı değil miydi? Hatta BCD planları Olmalıydı Şehir böylemi Yönetilir Ben bunların (Allah korusun) Devletin başına Geldiklerinde ülkeyi Nasıl yöneteceklerini Merak ediyorum” ifadelerini yazdı. İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’un paylaşımı büyük tepki topladı ve ülke gündemine oturdu.
milli Eğitim Aydın İl Müdürü Seyfullah Okumuş'un paylaşımı Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

AYDIN - Bir süredir Koronavirüs tedavisi nedeniyle gözetim altına alınan Milli Eğitim Aydın İl Müdürü Seyfullah Okumuş, tedavi gördüğü hastaneden çıkar çıkmaz, o tehlikeli ölümcül hastalığı unutmuş adeta siyasete soyunmuş gibi hareket etmeye kalmış.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve CHP’ye sataşan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’un paylaşımı tepki topladı.

Ekrem İmamoğlu’nun bir twitine yanıt veren Okumuş, “Hükümet Sokağa Çıkma yasağı Getirsin Diye yırtınıyordu Koskoca İstanbulu Yöneten başkan Herİhtimale karşı Önlemlerini Almalı değil miydi? Hatta BCD planları Olmalıydı Şehir böylemi Yönetilir Ben bunların (Allah korusun) Devletin başına Geldiklerinde ülkeyi Nasıl yöneteceklerini Merak ediyorum” ifadelerini yazdı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş’un paylaşımı büyük tepki topladı ve ülke gündemine oturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.