Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İki TIR kafa kafaya çarpıştı

ASAYİŞ 14.10.2018 - 12:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2191+ kez okundu.
 

İki TIR kafa kafaya çarpıştı

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde iki TIR kafa kafaya çarpışırken, tır şoförleri kazada yaralandı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre kaza, Karpuzlu Abak Mahallesi sınırlarında meydana geldi. Çine’den Karpuzlu istikametine giden Uğur Ü. idaresindeki 09 AAB 993 plakalı TIR ile Karpuzlu’dan Çine istikametine seyir halinde olan Fikret A. idaresindeki 17 HS 750 plakalı TIR kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan her iki TIR sürücüsü de ambulansla Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücülerden Fikret A’nın taburcu olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde iki TIR kafa kafaya çarpışırken, tır şoförleri kazada yaralandı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre kaza, Karpuzlu Abak Mahallesi sınırlarında meydana geldi. Çine’den Karpuzlu istikametine giden Uğur Ü. idaresindeki 09 AAB 993 plakalı TIR ile Karpuzlu’dan Çine istikametine seyir halinde olan Fikret A. idaresindeki 17 HS 750 plakalı TIR kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan her iki TIR sürücüsü de ambulansla Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücülerden Fikret A’nın taburcu olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.