Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İki polis şehit

ASAYİŞ 03.01.2017 - 21:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3500+ kez okundu.
 

İki polis şehit

Aydın'ın Nazilli İlçesinde 2 polis memuru şehit düştü.

AYDIN-  Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde kötü sonla biten film gibi olay. Edinilen bilgiye göre, görev başındaki polis ekibi bir araca dur ihtarında bulundu. Araç durmayınca kovalamaca başladı. Kovalamaca esnasında polis aracı benzin yüklü tankere çarptı. Araçta bulunan 2 polis memuru hastaneye kaldırıldı. Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polis memurlarının hayatlarını kaybettiği bilgisi alındı. Görev şehidi polis memurlarının Yener Arslan ve Hasan Özdemir olduğu ifade edildi. Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ ve Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Baştuğ ve Daşdemir daha sonra hastaneye gelerek olay hakkında bilgi aldı. Şüpheli araç tekerleri patlatılarak durduruldu İki mesai arkadaşlarının şehit olmasına rağmen kovalamacayı sürdüren polis ekipleri, şüpheli aracı Yeni Sanayi Mahallesi’nde tekerlerine ateş ederek durdurdu. Araçta bulunan 3 kişi gözaltına alınarak emniyete getirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aydın'ın Nazilli İlçesinde 2 polis memuru şehit düştü.

AYDIN-  Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde kötü sonla biten film gibi olay. Edinilen bilgiye göre, görev başındaki polis ekibi bir araca dur ihtarında bulundu. Araç durmayınca kovalamaca başladı. Kovalamaca esnasında polis aracı benzin yüklü tankere çarptı. Araçta bulunan 2 polis memuru hastaneye kaldırıldı. Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polis memurlarının hayatlarını kaybettiği bilgisi alındı.

Görev şehidi polis memurlarının Yener Arslan ve Hasan Özdemir olduğu ifade edildi.

Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ ve Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Baştuğ ve Daşdemir daha sonra hastaneye gelerek olay hakkında bilgi aldı.

Şüpheli araç tekerleri patlatılarak durduruldu

İki mesai arkadaşlarının şehit olmasına rağmen kovalamacayı sürdüren polis ekipleri, şüpheli aracı Yeni Sanayi Mahallesi’nde tekerlerine ateş ederek durdurdu. Araçta bulunan 3 kişi gözaltına alınarak emniyete getirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.