Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İki kardeşi öldüren cinayet zanlısı yakalandı

ASAYİŞ 07.10.2017 - 17:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2222+ kez okundu.
 

İki kardeşi öldüren cinayet zanlısı yakalandı

Herdem kardeşler cinayetinde gözaltı sayısı 4’e yükseldi

AYDIN- Aydın’ın Nazilli'de iki kardeşi boş arazide pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü iddiasıyla 1,5 aydır aranan cinayet zanlısı, Karacasu ilçesinde saklandığı evde yakalandı. Nazilli’nin Muammer Aksoy Mahallesi’nde 22 Ağustos’ta meydana gelen olayda,  Ercan ve Erhan Herdem kardeşler boş arazide pompalı tüfekle öldürülmüş olarak bulunmuştu. Soruşturma kapsamında cinayet zanlısı Fuat D’nin kardeşi Vedat D. ve kız arkadaşı Nihan B. İzmir’de gözaltına alınarak tutuklanmıştı. Cinayet zanlısı Fuat D'nin, Karacasu ilçesinde yaşayan bir yakınının yanında saklandığı bilgisine ulaşan güvenlik güçleri, gece saatlerinde eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada zanlı Fuat D. ile birlikte kız arkadaşı Handan Z. yakaladı. Sağlık kontrolünden geçirilen Fuat D. ve Handan Z. ifadelerinin alınması için Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.
Herdem kardeşler cinayetinde gözaltı sayısı 4’e yükseldi

AYDIN- Aydın’ın Nazilli'de iki kardeşi boş arazide pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü iddiasıyla 1,5 aydır aranan cinayet zanlısı, Karacasu ilçesinde saklandığı evde yakalandı.

Nazilli’nin Muammer Aksoy Mahallesi’nde 22 Ağustos’ta meydana gelen olayda,  Ercan ve Erhan Herdem kardeşler boş arazide pompalı tüfekle öldürülmüş olarak bulunmuştu. Soruşturma kapsamında cinayet zanlısı Fuat D’nin kardeşi Vedat D. ve kız arkadaşı Nihan B. İzmir’de gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

Cinayet zanlısı Fuat D'nin, Karacasu ilçesinde yaşayan bir yakınının yanında saklandığı bilgisine ulaşan güvenlik güçleri, gece saatlerinde eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada zanlı Fuat D. ile birlikte kız arkadaşı Handan Z. yakaladı. Sağlık kontrolünden geçirilen Fuat D. ve Handan Z. ifadelerinin alınması için Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.