Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İki ayrı hırsızlık olayı aydınlatıldı

ASAYİŞ 21.06.2019 - 10:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3044+ kez okundu.
 

İki ayrı hırsızlık olayı aydınlatıldı

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri yapılan çalışmalar neticesinde ilçede yaşanan iki ayrı hırsızlık olayını aydınlattı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Didim’de “evden hırsızlık” olayı ile ilgili yakalanan ve sevk edildiği adli mercilerce tutuklanan O.B. isimli şahısla ilgili yapılan araştırmada, ilçede faaliyet gösteren bir gayrimenkul firması sahibi K.B. isimli şahıs, suça konu klima ile yakalandı ve adli tahkikata başlanıldı. Ayrıca O.B. isimli şahsa ait cep telefonunda yapılan incelemede, A.B. isimli şahsa ait ikametten LCD televizyon çalınması olayı ve çalınan televizyonu S.S. isimli şahsa sattığı tespit edilerek yapılan çalışmalar sonucu, S.S. isimli şahıs suça konu televizyon ile birlikte yakalanarak gerekli tahkikat başlatıldı.
Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri yapılan çalışmalar neticesinde ilçede yaşanan iki ayrı hırsızlık olayını aydınlattı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Didim’de “evden hırsızlık” olayı ile ilgili yakalanan ve sevk edildiği adli mercilerce tutuklanan O.B. isimli şahısla ilgili yapılan araştırmada, ilçede faaliyet gösteren bir gayrimenkul firması sahibi K.B. isimli şahıs, suça konu klima ile yakalandı ve adli tahkikata başlanıldı.

Ayrıca O.B. isimli şahsa ait cep telefonunda yapılan incelemede, A.B. isimli şahsa ait ikametten LCD televizyon çalınması olayı ve çalınan televizyonu S.S. isimli şahsa sattığı tespit edilerek yapılan çalışmalar sonucu, S.S. isimli şahıs suça konu televizyon ile birlikte yakalanarak gerekli tahkikat başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.