Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

İhracatçılar Samsun’da

GÜNCEL 19.05.2019 - 17:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2975+ kez okundu.
 

İhracatçılar Samsun’da

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, “19 Mayıs ruhunu gelecek nesillere taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

AYDIN- Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, “Cumhuriyet’in kuruluşu ile özdeşleşmiş olan ihracata dayalı kalkınma hamlesinin bugün vücut bulduğu ihracatçı birliklerimizin başkanları ve TİM olarak Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 100’üncü yılında bu coşkuyu ticaret diplomasisinin saha neferleri olarak yaşamaktan ve paylaşmaktan büyük kıvanç duyuyoruz” dedi. Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Samsun’a ayak basarak Kurtuluş Savaşı mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919’un 100’üncü yıl dönümü kutlamalarına Türkiye’nin en genç ve inovatif ailesi İnovaTİM’li öğrenciler ve ihracatçılarla birlikte katıldı. 19 Mayıs 1919’un, bir milletin yeniden doğuş hikayesinin başlangıcı olduğuna dikkat çeken TİM Başkanı İsmail Gülle, “1923’te Cumhuriyetin ilanıyla nihayete eren 1919’un 100’üncü yılının Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde 4 yıl boyunca düzenlenecek etkinliklerle milyonlara gururu yaşatacak. Cumhuriyet’in kuruluşu ile özdeşleşmiş olan ihracata dayalı kalkınma hamlesinin bugün vücut bulduğu ihracatçı birliklerimizin başkanları ve TİM olarak Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 100’üncü yılında bu coşkuyu ticaret diplomasisinin saha neferleri olarak yaşamaktan ve paylaşmaktan büyük kıvanç duyuyoruz” dedi. TİM olarak “Dış ticaret fazlası veren Türkiye” hedefi ile rekorlara aynı azimle devam edecekleri mesajını veren Gülle, sözlerine şöyle devam etti: “Ulu Önder Atatürk’ün imzası ile 4 Mart 1937’de kurulan ‘Doğu Vilayetleri Tacir Birlikleri’nin devamı olan TİM, bu mirası gelecek nesillere taşıyacaktır. Güçlü Türkiye, güçlü ihracat, güçlü ekonomi, güçlü insan kıymetleri, güçlü altyapı ve ihracat ekosistemi vizyonumuzla, 2019-2020 döneminde ihracatımızı 200 milyar dolar ve üstüne, ihracatçı sayımızı da 100 bine çıkaracağız.”
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, “19 Mayıs ruhunu gelecek nesillere taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

AYDIN- Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, “Cumhuriyet’in kuruluşu ile özdeşleşmiş olan ihracata dayalı kalkınma hamlesinin bugün vücut bulduğu ihracatçı birliklerimizin başkanları ve TİM olarak Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 100’üncü yılında bu coşkuyu ticaret diplomasisinin saha neferleri olarak yaşamaktan ve paylaşmaktan büyük kıvanç duyuyoruz” dedi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Samsun’a ayak basarak Kurtuluş Savaşı mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919’un 100’üncü yıl dönümü kutlamalarına Türkiye’nin en genç ve inovatif ailesi İnovaTİM’li öğrenciler ve ihracatçılarla birlikte katıldı.

19 Mayıs 1919’un, bir milletin yeniden doğuş hikayesinin başlangıcı olduğuna dikkat çeken TİM Başkanı İsmail Gülle, “1923’te Cumhuriyetin ilanıyla nihayete eren 1919’un 100’üncü yılının Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde 4 yıl boyunca düzenlenecek etkinliklerle milyonlara gururu yaşatacak. Cumhuriyet’in kuruluşu ile özdeşleşmiş olan ihracata dayalı kalkınma hamlesinin bugün vücut bulduğu ihracatçı birliklerimizin başkanları ve TİM olarak Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 100’üncü yılında bu coşkuyu ticaret diplomasisinin saha neferleri olarak yaşamaktan ve paylaşmaktan büyük kıvanç duyuyoruz” dedi.

TİM olarak “Dış ticaret fazlası veren Türkiye” hedefi ile rekorlara aynı azimle devam edecekleri mesajını veren Gülle, sözlerine şöyle devam etti:

“Ulu Önder Atatürk’ün imzası ile 4 Mart 1937’de kurulan ‘Doğu Vilayetleri Tacir Birlikleri’nin devamı olan TİM, bu mirası gelecek nesillere taşıyacaktır. Güçlü Türkiye, güçlü ihracat, güçlü ekonomi, güçlü insan kıymetleri, güçlü altyapı ve ihracat ekosistemi vizyonumuzla, 2019-2020 döneminde ihracatımızı 200 milyar dolar ve üstüne, ihracatçı sayımızı da 100 bine çıkaracağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.