Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

İdrar torbasından 40 taş çıktı

SAĞLIK 07.03.2017 - 18:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3551+ kez okundu.
 

İdrar torbasından 40 taş çıktı

59 yaşındaki A.H. çektiği sancılara dayanamayıp, Özel Medinova Hastanesi Üroloji Bölümü’ne başvurdu.

AYDIN- Aydın’da yaşayan emekli A.H., idrar yaparken yanma ve ağrı duyma nedeni ile birçok kez ilaç tedavisi aldı. Herseferinde tekrarlayan ağrılar sonrası Özel Medinova Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Ali Talip Baştürk’e muayene oldu. Muayene sonrası ameliyat kararı alınan A.H.’nin idrar torbasından 300 gr ağırlığında 40’ın üzerinde taş çıkartıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan üroloji uzmanı Op. Dr. Ali Talip Baştürk, “mesane taşlarını genelde sık olarak görmekteyiz. Ancak genelde birkaç adet ya da tek büyük taş olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu hastamızda görülen taşlara üroloji pratiğimde ilk defa karşılaştım” dedi. Ameliyat sonrası düşüncelerini dile getiren A.H., “ameliyattan sonra çok rahatladım. Çok şükür ağrılarım ve sancılarım sona erdi. Ameliyatımı gerçekleştiren Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ali Talip Öztürk’e ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.
59 yaşındaki A.H. çektiği sancılara dayanamayıp, Özel Medinova Hastanesi Üroloji Bölümü’ne başvurdu.

AYDIN- Aydın’da yaşayan emekli A.H., idrar yaparken yanma ve ağrı duyma nedeni ile birçok kez ilaç tedavisi aldı. Herseferinde tekrarlayan ağrılar sonrası Özel Medinova Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Ali Talip Baştürk’e muayene oldu.

Muayene sonrası ameliyat kararı alınan A.H.’nin idrar torbasından 300 gr ağırlığında 40’ın üzerinde taş çıkartıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan üroloji uzmanı Op. Dr. Ali Talip Baştürk, “mesane taşlarını genelde sık olarak görmekteyiz. Ancak genelde birkaç adet ya da tek büyük taş olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu hastamızda görülen taşlara üroloji pratiğimde ilk defa karşılaştım” dedi.

Ameliyat sonrası düşüncelerini dile getiren A.H., “ameliyattan sonra çok rahatladım. Çok şükür ağrılarım ve sancılarım sona erdi. Ameliyatımı gerçekleştiren Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ali Talip Öztürk’e ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.