Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Huzur operasyonunda 6 kişi yakalandı

ASAYİŞ 09.05.2017 - 15:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3133+ kez okundu.
 

Huzur operasyonunda 6 kişi yakalandı

Türkiye genelinde eşzamanlı olarak yapılan Narkotik Suçlarla mücadele kapsamındaki huzur operasyonunda Söke’de araması olan 6 kişi yakalandı, 3’ü cezaevine konuldu.

AYDIN- Yapılan açıklamada, Söke’de yapılan uygulamada 980 şahısın sorgulandığı, 6 şahısın yakalandığı, 35 işyerinin kontrol edildiği belirtildi. Uygulamada 171 araç kontrol edilirken, 2 araç trafikten men edildi. Üç şahsa uyuşturucudan işlem yapıldığı öğrenildi. Söke İlçe Emniyet ve Jandarma unsurlarınca yapılan uygulamalarda yakalanan şahıslardan O.E.  isimli kişinin hırsızlık suçundan 2 yıl 6 ay kesilmiş hapis cezasının bulunduğu, İ.Ç. isimli şahısın uyuşturucu suçundan 4 yıl 2 ay kesilmiş cezasının bulunduğu, E.Y. isimli şahısın hırsızlık suçundan 5 ay kesilmiş cezasının bulunduğu tespit edilirken; bu 3 şahıs çıkarıldıkları Mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer taraftan başkaca suçlardan aranan ve yakalanan diğer 3 şahısın ise çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ifade edildi.
Türkiye genelinde eşzamanlı olarak yapılan Narkotik Suçlarla mücadele kapsamındaki huzur operasyonunda Söke’de araması olan 6 kişi yakalandı, 3’ü cezaevine konuldu.

AYDIN- Yapılan açıklamada, Söke’de yapılan uygulamada 980 şahısın sorgulandığı, 6 şahısın yakalandığı, 35 işyerinin kontrol edildiği belirtildi. Uygulamada 171 araç kontrol edilirken, 2 araç trafikten men edildi. Üç şahsa uyuşturucudan işlem yapıldığı öğrenildi.

Söke İlçe Emniyet ve Jandarma unsurlarınca yapılan uygulamalarda yakalanan şahıslardan O.E.  isimli kişinin hırsızlık suçundan 2 yıl 6 ay kesilmiş hapis cezasının bulunduğu, İ.Ç. isimli şahısın uyuşturucu suçundan 4 yıl 2 ay kesilmiş cezasının bulunduğu, E.Y. isimli şahısın hırsızlık suçundan 5 ay kesilmiş cezasının bulunduğu tespit edilirken; bu 3 şahıs çıkarıldıkları Mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer taraftan başkaca suçlardan aranan ve yakalanan diğer 3 şahısın ise çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.