Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

“Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri sürüyor

GÜNCEL 09.01.2019 - 16:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4766+ kez okundu.
 

“Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri sürüyor

Kuşadası Belediyesi tarafından, ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere yönelik olarak yaşama geçirilen “Hoş Geldin Bebek” Projesi’nin devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediyesi tarafından 2016 yılında başlatılan “Hoşgeldin Bebek” projesi kapsamında bugüne kadar 580 bebek ziyaret edildi. Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından yeni çocuk sahibi olan ailelerin sevinçlerine ortak olmak amacıyla yaşama geçirilen “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri kapsamında üç yıl boyunca ziyaret edilen ailelere içerisinde biberon, bebek bezi, hastane çıkışı beşli set, ıslak mendil, şampuan, tırnak makası, ateş ölçer ve battaniye gibi yeni doğan bir bebeğin tüm ihtiyaçlarının bulunduğu özel bebek çantaları hediye edildi. Kuşadası’nda dünyaya gelen tüm bebeklere ulaşmayı amaçlayan Hoş Geldin Bebek Projesi’nden yararlanmak isteyen aileler 0256 6149744 numaralı telefondan bilgi alabilir.
Kuşadası Belediyesi tarafından, ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere yönelik olarak yaşama geçirilen “Hoş Geldin Bebek” Projesi’nin devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediyesi tarafından 2016 yılında başlatılan “Hoşgeldin Bebek” projesi kapsamında bugüne kadar 580 bebek ziyaret edildi.

Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından yeni çocuk sahibi olan ailelerin sevinçlerine ortak olmak amacıyla yaşama geçirilen “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri kapsamında üç yıl boyunca ziyaret edilen ailelere içerisinde biberon, bebek bezi, hastane çıkışı beşli set, ıslak mendil, şampuan, tırnak makası, ateş ölçer ve battaniye gibi yeni doğan bir bebeğin tüm ihtiyaçlarının bulunduğu özel bebek çantaları hediye edildi.

Kuşadası’nda dünyaya gelen tüm bebeklere ulaşmayı amaçlayan Hoş Geldin Bebek Projesi’nden yararlanmak isteyen aileler 0256 6149744 numaralı telefondan bilgi alabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.