Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

‘hoş geldin bebek’ projesi

EKONOMİ 21.09.2015 - 03:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4044+ kez okundu.
 

‘hoş geldin bebek’ projesi

Köşk Belediyesi tarafından yeni bebek sahibi ailelere yönelik yürütülen "Hoş Geldin Bebek Projesi" ailelerin mutluluğuna mutluluk katıyor.

Köşk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında, yeni bebek sahibi olan aileler evlerinde ziyaret edilerek çeşitli hediyeler veriliyor. Belediyecilik hizmetleri doğumdan ölüme, tüm hayatı kapsayan uzun ve zorlu bir süreç olduğunu belirten Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Ailesine yeni katılan her çocuk bizim çocuğumuz. Köşk’te doğan çocuklarımız hepimiz için yeni bir umut, Köşk Bahçesinin taze çiçekleri ve hayat kaynaklarıdır. Çocuklarımızı doğduğu andan itibaren hayata hazırlamayı ve sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamayı görev edindik. Bu anlayışla ilçemizde yenidünya’ya gelen bebeklerimizi ve ailesini ziyaret edip bu konuda eğitim almış personellerimizle aileleri bilgilendiriyor ve onlar için hazırladığımız ‘Hoş Geldin Bebek’ paketlerini ailelerine teslim ederek; çorbada bizim de tuzumuz olsun istiyoruz” dedi. Hüseyin-Hilal Harmanlıoğlu ailesi, "Hatırlandığımızı bilmek güzel. Bebeğimize hediye verdiler, bizler de ailesi olarak mutlu olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" diyerek, Başkan Kılınç’a teşekkür etti. Proje kapsamında ziyaret edilen aileler, bu özel günlerde Köşk Belediyesi’nin yanlarında olduğu için mutluluklarını dile getirerek şükranlarını sundu.
Köşk Belediyesi tarafından yeni bebek sahibi ailelere yönelik yürütülen "Hoş Geldin Bebek Projesi" ailelerin mutluluğuna mutluluk katıyor.

Köşk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında, yeni bebek sahibi olan aileler evlerinde ziyaret edilerek çeşitli hediyeler veriliyor.

Belediyecilik hizmetleri doğumdan ölüme, tüm hayatı kapsayan uzun ve zorlu bir süreç olduğunu belirten Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Ailesine yeni katılan her çocuk bizim çocuğumuz. Köşk’te doğan çocuklarımız hepimiz için yeni bir umut, Köşk Bahçesinin taze çiçekleri ve hayat kaynaklarıdır. Çocuklarımızı doğduğu andan itibaren hayata hazırlamayı ve sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamayı görev edindik. Bu anlayışla ilçemizde yenidünya’ya gelen bebeklerimizi ve ailesini ziyaret edip bu konuda eğitim almış personellerimizle aileleri bilgilendiriyor ve onlar için hazırladığımız ‘Hoş Geldin Bebek’ paketlerini ailelerine teslim ederek; çorbada bizim de tuzumuz olsun istiyoruz” dedi.

Hüseyin-Hilal Harmanlıoğlu ailesi, "Hatırlandığımızı bilmek güzel. Bebeğimize hediye verdiler, bizler de ailesi olarak mutlu olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" diyerek, Başkan Kılınç’a teşekkür etti.

Proje kapsamında ziyaret edilen aileler, bu özel günlerde Köşk Belediyesi’nin yanlarında olduğu için mutluluklarını dile getirerek şükranlarını sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.