Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Horsunlu’da Kır Düğün Bahçesi’nin yapımına başlandı

GENEL 13.05.2019 - 17:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2991+ kez okundu.
 

Horsunlu’da Kır Düğün Bahçesi’nin yapımına başlandı

Horsunlu Mahallesi’ndeki Atatürk Parkı Restorasyon ve Peyzaj çalışmaları ile yenilenmekte olduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 4 bin metrekarelik geniş bir kullanım alanı bulunan Atatürk Park içerisinde çocuk oyun grubu, kafeterya, yazlık kır düğün bahçesi ve yemek pişirme alanlarıyla vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şeklinde tasarlandı. Bin metrekarelik alanda yazlık kır düğün bahçesi inşaatı hızla devam ediyor. HORSUNLU SOSYAL BİR MAHALLE OLACAK Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirten Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, ”Horsunlu Mahallesi Sosyal Tesisleri’nin hemen ardından Horsunlu Atatürk Parkı restorasyon çalışmalarının da startını vermenin gururunu yaşıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek olup Horsunlu için her şeye değer, gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz” dedi. Çalışmaları sürekli bizzat takip eden Başkan Ertürk, “Horsunlu her açıdan sosyal bir mahalle olacak 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza hizmet götüreceğiz” diyerek açıklamalarda bulundu. Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nden de alınan bilgiye göre, 2019 yılında evlenmeyi düşünen çiftler, şimdiden tarihleri doldurmaya başladı.
Horsunlu Mahallesi’ndeki Atatürk Parkı Restorasyon ve Peyzaj çalışmaları ile yenilenmekte olduğu bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 4 bin metrekarelik geniş bir kullanım alanı bulunan Atatürk Park içerisinde çocuk oyun grubu, kafeterya, yazlık kır düğün bahçesi ve yemek pişirme alanlarıyla vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şeklinde tasarlandı. Bin metrekarelik alanda yazlık kır düğün bahçesi inşaatı hızla devam ediyor.

HORSUNLU SOSYAL BİR MAHALLE OLACAK

Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirten Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, ”Horsunlu Mahallesi Sosyal Tesisleri’nin hemen ardından Horsunlu Atatürk Parkı restorasyon çalışmalarının da startını vermenin gururunu yaşıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek olup Horsunlu için her şeye değer, gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Çalışmaları sürekli bizzat takip eden Başkan Ertürk, “Horsunlu her açıdan sosyal bir mahalle olacak 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza hizmet götüreceğiz” diyerek açıklamalarda bulundu.

Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nden de alınan bilgiye göre, 2019 yılında evlenmeyi düşünen çiftler, şimdiden tarihleri doldurmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.