Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hizmeti engellemeye hukuki işlem başlatıldı

GÜNCEL 18.03.2017 - 07:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2783+ kez okundu.
 

Hizmeti engellemeye hukuki işlem başlatıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, belediye ekiplerinin çalışmasını engellemeye çalışanlar hakkında hukuki işlem başlatıldığını duyurdu.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, çalışma yapan belediye aracının engellenmesiyle ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığı bildirildi. Aydın Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Bazı sosyal paylaşım sitelerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresine ait bir aracın engellenmeye çalışıldığına dair ifadelere yer verilmiştir. Program dâhilinde mahallenin ihtiyacı olan hizmetler yapılmakta olup, yine mahallede ekiplerimizce çalışma yapıldığı esnada, yapılmakta olan çalışma engellenmeye çalışılmıştır. Konu ile ilgili gerekli hukuki işlemler başlatılmış olup, hizmetlerimiz kesintisiz şekilde devam edecektir” denildi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, belediye ekiplerinin çalışmasını engellemeye çalışanlar hakkında hukuki işlem başlatıldığını duyurdu.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, çalışma yapan belediye aracının engellenmesiyle ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığı bildirildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Bazı sosyal paylaşım sitelerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresine ait bir aracın engellenmeye çalışıldığına dair ifadelere yer verilmiştir. Program dâhilinde mahallenin ihtiyacı olan hizmetler yapılmakta olup, yine mahallede ekiplerimizce çalışma yapıldığı esnada, yapılmakta olan çalışma engellenmeye çalışılmıştır. Konu ile ilgili gerekli hukuki işlemler başlatılmış olup, hizmetlerimiz kesintisiz şekilde devam edecektir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.