Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hizmet noktası

GÜNCEL 18.11.2020 - 14:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2250+ kez okundu.
 

Hizmet noktası

Belediye olarak açılması için uğraş verdiğimiz Alabanda Kavşağı açılmadığı için halkımız birçok konuda mağdur olmaktadır.

ÇİNE - Uzun zamandan beri Belediye olarak açılması için uğraş verdiğimiz Alabanda Kavşağı açılmadığı için Adnan Menderes Bulvarı’nın batı kısmında kalan mahallelerdeki halkımız birçok konuda mağdur olmaktadır.  Mağduriyetlerden biri de vatandaşlarımızın hizmetlerimizden yararlanmak için uzun yol kullanarak Belediyeye ulaşmak zorunda kalmalarıydı.  Bizlerde Belediye olarak daha önce kahvehane olarak kullanılan Sarıoğlu Mahallesi Şehit Sedat Taşan Parkı yanında bulunan binamızı restore ederek halkımızın hizmetine açıyoruz. Açılacak olan hizmet noktamızda Belediyemiz emlak, tahsilat servisi oluşturulacak, ayrıca vatandaşlarımızın talep ve dilekçeleri de buradan alınabilecektir.Ayrıca Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı Aski ve Ayba’da buradan vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak.Böylece Adnan Menderes Bulvarının batı kısmında kalan tüm mahallelerimiz hizmetlerimize daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilecekler.Yaşlı ve engelli vatandaşlarımız sorunsuz bir şekilde su, emlak ödemelerini yapabilecekler, sorunlarını hizmet noktamızdan bizlere hızlı bir şekilde iletebileceklerdir.
Belediye olarak açılması için uğraş verdiğimiz Alabanda Kavşağı açılmadığı için halkımız birçok konuda mağdur olmaktadır.

ÇİNE - Uzun zamandan beri Belediye olarak açılması için uğraş verdiğimiz Alabanda Kavşağı açılmadığı için Adnan Menderes Bulvarı’nın batı kısmında kalan mahallelerdeki halkımız birçok konuda mağdur olmaktadır.

 Mağduriyetlerden biri de vatandaşlarımızın hizmetlerimizden yararlanmak için uzun yol kullanarak Belediyeye ulaşmak zorunda kalmalarıydı.  Bizlerde Belediye olarak daha önce kahvehane olarak kullanılan Sarıoğlu Mahallesi Şehit Sedat Taşan Parkı yanında bulunan binamızı restore ederek halkımızın hizmetine açıyoruz.

Açılacak olan hizmet noktamızda Belediyemiz emlak, tahsilat servisi oluşturulacak, ayrıca vatandaşlarımızın talep ve dilekçeleri de buradan alınabilecektir.Ayrıca Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı Aski ve Ayba’da buradan vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak.Böylece Adnan Menderes Bulvarının batı kısmında kalan tüm mahallelerimiz hizmetlerimize daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilecekler.Yaşlı ve engelli vatandaşlarımız sorunsuz bir şekilde su, emlak ödemelerini yapabilecekler, sorunlarını hizmet noktamızdan bizlere hızlı bir şekilde iletebileceklerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.