Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hizmet esnaflarımızın ayağına gidecek

EKONOMİ 03.04.2020 - 19:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3391+ kez okundu.
 

Hizmet esnaflarımızın ayağına gidecek

Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinden, 65 yaş üstü esnaflara kolaylık

SÖKE - Söke Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi başkanı Refik Karataş’tan 65 yaş üstü evden çıkamayan ancak kredi ihtiyacı olan esnaf ve sanatkârlara büyük kolaylık. “Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve sonrasında tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının devam ettiği bu süre içerisinde, hastalığın yayılmasını ve etkisini azaltmak, aynı zamanda halkımızın sağlığını korumak üzere birçok faaliyet alanında iş yapan esnaflarımızın tedbir amaçlı faaliyetleri durduruldu.  Devletin yaşanılan ekonomik durgunluğun açmış olduğu yarayı en aza indirebilmek için birçok tedbirler alınmakta. Söke Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi de düşük faizli kredi kullanmak isteyen 65 yaş üstü esnafların ayağına giderek, onların her türlü işlemini gerçekleştirme kararı aldı. Söke Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinden Kredi almak isteyen 65 yaş üstü esnaflara, personel bu esnafların ayağına giderek hizmet verecekler.
Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinden, 65 yaş üstü esnaflara kolaylık

SÖKE - Söke Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi başkanı Refik Karataş’tan 65 yaş üstü evden çıkamayan ancak kredi ihtiyacı olan esnaf ve sanatkârlara büyük kolaylık.

“Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve sonrasında tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının devam ettiği bu süre içerisinde, hastalığın yayılmasını ve etkisini azaltmak, aynı zamanda halkımızın sağlığını korumak üzere birçok faaliyet alanında iş yapan esnaflarımızın tedbir amaçlı faaliyetleri durduruldu.  Devletin yaşanılan ekonomik durgunluğun açmış olduğu yarayı en aza indirebilmek için birçok tedbirler alınmakta.

Söke Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi de düşük faizli kredi kullanmak isteyen 65 yaş üstü esnafların ayağına giderek, onların her türlü işlemini gerçekleştirme kararı aldı.

Söke Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinden Kredi almak isteyen 65 yaş üstü esnaflara, personel bu esnafların ayağına giderek hizmet verecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.